ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Πρόσκληση του Δημάρχου Γρεβενών για συμμετοχή στην 1η Ειδική Εσπερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης Προσχεδίου ΕΣΒΑΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016– Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Δήμος Γρεβενών, ξεκινά μια διαδικασία δομημένης διαβούλευσης στο πλαίσιο εκπόνησης του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) που αφορά στην πόλη των Γρεβενών.

Προς τούτο οργανώνουμε την 1η Ειδική Εσπερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης Προσχεδίου ΕΣΒΑΑ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Kατά την εσπερίδα θα γίνει παρουσίαση των δεδομένων που καθορίζουν τη διαδικασία διαβούλευσης, προετοιμασίας και υποβολής στην τρέχουσα πρόσκληση της ΕΥΔ του ΕΠ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα Σχέδια ΒΑΑ, όπως ισχύουν μέχρι σήμερα.

Με αυτή την διαδικασία ανοίγει πλήρως ο διάλογος με όλους για προτάσεις – επισημάνσεις ώστε να διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα η τελική πρόταση του Προσχεδίου που θα καταρτιστεί και θα υποβληθεί προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία στην ΕΥΔ ΕΠ για την προβλεπόμενη ανταγωνιστική διαδικασία μεταξύ των 5 Δήμων δυνητικών δικαιούχων της σχετικής πρόσκλησης και την εν συνεχεία συγκριτική τους αξιολόγηση.

Προσκαλώ κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί και να ενημερωθεί σχετικά, για να ξεκινήσουμε μαζί ένα εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου καταλήξουμε σύντομα στην βέλτιστη για την πόλη πρόταση, προς όφελος όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου: www.dimosgrevenon.gr και να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 20 Ιουλίου 2016 στο e-mail: baagrevena2020@dimosgrevenon.gr.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών

 

Γεώργιος Δασταμάνης

 

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS