ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Πραγματοποιήθηκε η 1η Ειδική Εσπερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης του Προσχεδίου του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 μετά από πρόσκληση του Δημάρχου η 1η Ειδική Εσπερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης του Προσχεδίου του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ).

Στην εσπερίδα έγινε παρουσίαση των δεδομένων που καθορίζουν τη διαδικασία της διαβούλευσης, προετοιμασίας και υποβολής στην τρέχουσα πρόσκληση της ΕΥΔ του ΕΠ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα Σχέδια ΒΑΑ, όπως ισχύουν μέχρι σήμερα.

Ως βασική περιοχή παρέμβασης προτείνεται αυτή του Γρεβενίτη ποταμού από το ύψος των Εργατικών κατοικιών ως τον χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης, με κάθετους προς αυτόν άξονες ανάπτυξης δομών και δράσεων, που θα ενισχύουν την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου της ανάδειξης της πόλης των Γρεβενών ως μοναδικού γαστρονομικού τουριστικού προορισμού και προώθησης του μανιταριού και των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες οι οποίοι αφού έλαβαν υπόψη την εισήγηση επί του προτεινόμενου προσχέδιου ΕΣΒΑΑ εξέφρασαν τις απόψεις και προτάσεις τους.

Η διαδικασία της διαβούλευσης συνεχίζεται έως τις 31.07.2016, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους στο e-mail: baagrevena2020@dimosgrevenon.gr.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS