ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Πραγματοποιήθηκε η 1η Ειδική Εσπερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης του Προσχεδίου του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 μετά από πρόσκληση του Δημάρχου η 1η Ειδική Εσπερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης του Προσχεδίου του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ).

Στην εσπερίδα έγινε παρουσίαση των δεδομένων που καθορίζουν τη διαδικασία της διαβούλευσης, προετοιμασίας και υποβολής στην τρέχουσα πρόσκληση της ΕΥΔ του ΕΠ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα Σχέδια ΒΑΑ, όπως ισχύουν μέχρι σήμερα.

Ως βασική περιοχή παρέμβασης προτείνεται αυτή του Γρεβενίτη ποταμού από το ύψος των Εργατικών κατοικιών ως τον χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης, με κάθετους προς αυτόν άξονες ανάπτυξης δομών και δράσεων, που θα ενισχύουν την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου της ανάδειξης της πόλης των Γρεβενών ως μοναδικού γαστρονομικού τουριστικού προορισμού και προώθησης του μανιταριού και των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες οι οποίοι αφού έλαβαν υπόψη την εισήγηση επί του προτεινόμενου προσχέδιου ΕΣΒΑΑ εξέφρασαν τις απόψεις και προτάσεις τους.

Η διαδικασία της διαβούλευσης συνεχίζεται έως τις 31.07.2016, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους στο e-mail: baagrevena2020@dimosgrevenon.gr.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS