ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών:Το Τοπικό πρόγραμμα «CLLD / Leader στα Γρεβενά

Ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τη κατάρτιση του τοπικού προγράμματος Leader που θα υποβληθεί στο Υπουργείο Γεωργίας από την Αναπτυξιακή Εταιρία Δυτικής Μακεδονίας ( ΑΝΚΟ ΑΕ ) και θα αφορά συνολικά τις Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών, στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
Στις 12/7 κλιμάκιο της Εταιρίας θα επισκεφτεί τη πόλη της Δεσκάτης ενώ την Τετάρτη 13/7 θα βρίσκεται στη πόλη των Γρεβενών.
Η εκδήλωση ενημέρωσης – διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:00.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα βασικά σημεία του προγράμματος, οι επιλέξιμες δράσεις, ο καθορισμός της περιοχής παρέμβασης, καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις χρηματοδότησης, δημόσιων, ιδιωτικών έργων και δράσεις συλλογικών φορέων.
Οι φορείς και οι πολίτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις, απόψεις, ερωτήματα, και τελικά να συμμετέχουν στη συνδιαμόρφωση του τοπικού προγράμματος που η υλοποίησή του θα ξεκινήσει το 2017 μετά την έγκρισή του, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS