Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Πέρασαν από αξιολόγηση οι διοικητές των νοσοκομείων Δυτ. Μακεδονίας. Αναμένονται τα αποτελέσματα

Στην διαδικασία της αξιολόγησης υποβλήθηκαν την Τρίτη 29 Αυγούστου οι διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι εξετάστηκαν γραπτώς και προφορικώς από την Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών του υπουργείου Υγείας.

Από την  δοκιμασία της αξιολόγησης πέρασαν όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων πλην του αποπεμφθέντα λόγω διοικητικής ανεπάρκειας, διοικητή του νοσοκομείου Φλώρινας  Νικολάου Κοτοπούλη, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση απόλυσης έχει υπογραφεί από τον υπουργό και αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Ειδικότερα, ενώπιον της διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και του διοικητή Γιώργου Κύρκου, παρουσιάστηκαν οι: Γιώργος Χιωτίδης, διοικητής του διασυνδεόμενου νοσοκομείου Μαμάτσειο–Μποδοσάκειο, Βασίλης Αντωνιάδης, διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς και Παντελής Αλεξιάδης, διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών, καθώς και οι υποδιοικητές του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, Σπύρος Τόλιος και του Μποδοσάκειου Πτολεμαΐδας, Αναστασία Βαρδάκα.

Εξεταζόμενοι οι ανωτέρω παρουσίασαν το έργο που επιτέλεσαν μέχρι τώρα, έκαναν έναν διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ανέπτυξαν γραπτώς και προφορικώς τις απόψεις τους σε θέματα διοίκησης και λειτουργίας των νοσοκομείων που διοικούν. Συγχρόνως, απαντώντας σε ερωτήσεις της Επιτροπής, παρουσίασαν τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχουν για το νοσοκομείο τους ο καθένας, αναφέρθηκαν στη διαχείριση και στις σχέσεις τους με το προσωπικό και σκιαγράφησαν το μοντέλο διοίκησης με το οποίο θα πετύχουν τους στόχους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ που θα βαθμολογήσει τους υπό αξιολόγηση διοικητές των μονάδων υγείας, θα στείλει την πρότασή της στο υπουργείο Υγείας και την τελική απόφαση θα λάβει ο υπουργός. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αναμένονται σε περίπου δεκαπέντε ημέρες.

Σχετικά με το διοικητικό κενό του νοσοκομείου Φλώρινας, πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του υπουργού Ανδρέα Ξανθού για παύση του Ν. Κοτοπούλη από τα καθήκοντά του θα συνοδεύεται και από τον ορισμό του αναπληρωτή του. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν το πρώτο δημοσίευμα του «e-ptolemeos.gr», σύμφωνα με το οποίο, ορίζεται προσωρινά διοικητής του νοσοκομείου Φλώρινας, ο διοικητής του διασυνδεόμενου νοσοκομείου Μαμάτσειο–Μποδοσάκειο, Γιώργος Χιωτίδης. Μάλιστα η απόφαση για την  παύση και για την αναπλήρωση θα είναι ενιαία και αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, στις αμέσως προσεχείς ημέρες. Έγκυρες πηγές αναφέρουν μάλιστα στο «e-ptolemeos.gr» ότι ο Γ. Χιωτίδης έχει ενημερωθεί αρμοδίως – προφορικά για την ώρα – από το υπουργείο Υγείας ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να αναλάβει πολύ σύντομα και καθήκοντα προσωρινού διοικητή του νοσοκομείου Φλώρινας, μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η θέση και να αναλάβει νέος διοικητής.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης