Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 20ωρο σεμινάριο του ΟΕΕ Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 06 Απριλίου 2017 το 20ωρο σεμινάριο με θέμα «Εργασίες τέλους χρήσης για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία με Ε.Λ.Π. (Λογιστική & Φορολογική Βάση), Χρηματοροές  και  εξωδικαστικός μηχανισμός» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Φλώρινα με εισηγητή τον κ. Δημητρίου Δημήτριο – Οικονομολόγο, Ορκωτό Ελεγκτή, Λογιστή.

Τον εισηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στη σημασία του σεμιναρίου για την σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων βάσει του νέου λογιστικού πλαισίου και το σχέδιο βιωσιμότητας των επιχειρήσεων στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Σερίδης Πέτρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Φλώρινας κ. Λιθοξοϊδης Κωνσταντίνος και ο εκπρόσωπος στη ΣτΑ από τη Δυτική Μακεδονίας κ. Μπομπότας Κωνσταντίνος ενώ παρευρέθηκε το μέλος της Τ.Δ. του Περιφερειακού Τμήματος κ. Μαγγόνας Ιωάννης.

Στην εισήγησή του ο κ. Δημητρίου παρουσίασε τις εργασίες τέλους χρήσης με Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία σε λογιστική και φορολογική βάση, την ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων και τις χρηματοροές. Ιδιαίτερη και εκτενής αναφορά έγινε στον νέο νόμο του εξωδικαστικού μηχανισμού (συμβιβασμού) που δημοσιεύθηκε στις 4/5/2017 με αριθμό ΦΕΚ 4469 όπου οι οντότητες πρέπει να αποδείξουν την βιωσιμότητα τους που θα είναι απαραίτητη για την ένταξη τους στην αναδιάρθρωση των δανείων και τον διακανονισμό 120 δόσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους στο δημόσιο και στον διακανονισμό των λοιπών πιστωτών τους. Η υπαγωγή τους στον εξωδικαστικό μηχανισμό στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης αυτής σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο είναι σημαντική υπόθεση και θα μας απασχολήσει στο μέλλον περισσότερο.

Προκειμένου να γίνονται κατανοητά τα παραπάνω θέματα δόθηκαν πολλές ασκήσεις και παραδείγματα.

Σε κάθε ενότητα υποβαλλόταν από τους παρευρισκόμενους ερωτήματα και δινόταν διευκρινήσεις σε πολλά ζητήματα.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης