ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ο Ε. Σημανδράκος για την αποπεράτωση της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το έργο (βίντεο)

Οι μελέτες για την αποπεράτωση του κτιρίου της Σχολή Αστυφυλάκων βρίσκονται πια σε ώριμο στάδιο. Έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, η επικαιροποίηση της οικοδομικής άδειας, οι μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και έχει ενημερωθεί ο φάκελος του έργου σύμφωνα με τα όσα όριζαν οι προδιαγραφές του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης.
Το συνολικό κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ και πλέον είμαστε σε θέση να εντάξουμε το έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό μέσο, είτε του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης είτε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη αφού η σχετική Προγραμματική Σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ) έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.
Παρότι το κόστος του έργου φαίνεται υψηλό, εκτιμάται πως με τις εκπτώσεις που θα επιτευχθούν κατά τη διαδικασία εκτέλεσης του έργου, το τελικό ποσό θα είναι μικρότερο από εκείνο το οποίο είχε αρχικώς προϋπολογιστεί.
Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας για την όλη προσπάθεια και στήριξη που παρείχε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, φέρνοντας σε πέρας μια δύσκολη μελέτη αναθεώρησης με τα όσα προβλήματα κληρονομήσαμε από το παρελθόν, ενώ μένει πλέον η ένταξη του έργου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακολουθείστε το βίντεο :

 

Αποπεράτωση του κτιρίου της Σχολή Αστυφυλάκων

Οι μελέτες για την αποπεράτωση του κτιρίου της Σχολή Αστυφυλάκων βρίσκονται πια σε ώριμο στάδιο. Έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, η επικαιροποίηση της οικοδομικής άδειας, οι μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και έχει ενημερωθεί ο φάκελος του έργου σύμφωνα με τα όσα όριζαν οι προδιαγραφές του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Το συνολικό κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ και πλέον είμαστε σε θέση να εντάξουμε το έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό μέσο, είτε του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης είτε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη αφού η σχετική Προγραμματική Σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ) έχει φτάσει στο τελικό στάδιο. Παρότι το κόστος του έργου φαίνεται υψηλό, εκτιμάται πως με τις εκπτώσεις που θα επιτευχθούν κατά τη διαδικασία εκτέλεσης του έργου, το τελικό ποσό θα είναι μικρότερο από εκείνο το οποίο είχε αρχικώς προϋπολογιστεί. Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας για την όλη προσπάθεια και στήριξη που παρείχε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, φέρνοντας σε πέρας μια δύσκολη μελέτη αναθεώρησης με τα όσα προβλήματα κληρονομήσαμε από το παρελθόν, ενώ μένει πλέον η ένταξη του έργου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Posted by Ευάγγελος Σημανδράκος on Dienstag, 12. Dezember 2017

 

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS