ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή

Σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 η ημέρα θα ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί στην πλατεία Αιμιλιανού με Μανιταρογλέντι  και θα ακολουθήσει παρωδία του παραδοσιακού γάμου από μαθητές Λυκείων της πόλης μας.  Στην συνέχεια το συγκρότημα Grikanta θα μας πλημμυρίσει με ήχους και χορούς της Κάτω Ιταλίας. Τη σκυτάλη θα πάρει DJ με αποκριάτικα τραγούδια  για τα παιδιά από τις 17:00 έως τις 19:00 το απόγευμα και θα ακολουθήσουν ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών «Πίνδος» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με Χάλικνα Ηχοχρώματα της Φλώρινας. Χορευτικά τμήματα του Δήμου διασκεδάζουν με τοπική ορχήστρα και μαθητές Λυκείων και Γυμνασιών πλαισιώνουν την μπάντα κρουστών και οι σύλλογοι Ποντίων και Μικρασιατών διασκεδάζουν περιφερόμενοι με ζουρνάδες.

 

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 από τις 11:00-14:00 ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και κλόουν στην πλατεία Αιμιλιανού θα διασκεδάσουν  τους μικρούς μας φίλους. Στις 14:00 συναυλία με την Ορχήστρα Παυλέας Jazz matazz. Από τις 17:00-19:00  DJ με αποκριάτικα τραγούδια  για τα παιδιά. Από τις 19:00 ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών «Πίνδος» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με τον Θύμιο Γκογκίδη συνεχίζουν το αποκριάτικο γλέντι με αμείωτους ρυθμούς. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης με τοπική ορχήστρα και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με την μπάντα κρουστών δρόμου Κρουστόφωνα διασκεδάζουν περιφερόμενοι.

 

Την Κυριακή της Απόκρεω 26 Φεβρουαρίου 2017 στην πλατεία Αιμιλιανού το γλέντι ξεκινά από τις 10:00 το πρωί με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, κλόουν και DJ που θα δίνει το ρυθμό της αποκριάς.

Το Παραδοσιακό-διονυσιακό Κιβωτιανό Καρναβάλι μας προσκαλεί σε μια παρέλαση με άφθονο γέλιο…

Από τις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Αιμιλιανού η ορχήστρα CASO θα μας πλημμυρίσει με βαλκανικούς ήχους.

Αποκριάτικοι φανοί θα ανάψουν στη συνοικία Βαρόσι στην πόλη των Γρεβενών και στα χωρία Άγιος Γεώργιος,  Αμυγδαλιές, Βατόλακκος, Ελεύθερο, Κηπουρειό,  Κέντρο, Κιβωτός, Λείψι, Μυρσίνα, Πηγαδίτσα, Ποντινή και Μέγαρο.

 

Σχετικά άρθρα

kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook