ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
ΔΕΠΑ
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στα Γρεβενά. Πάγωσε ο Νομός μας. Στους -23 °C νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στους -12 αυτή τη στιγμή. Σαράντα δύο περιστατικά από τον πάγο αντιμετωπίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Η πιο κρύα βραδιά των τελευταίων 40 ημερών ήταν η χθεσινή για το Νομό Γρεβενών με το θερμόμετρο να καταγράφει -23 βαθμούς Κελσίου, η χαμηλότερη μετά τον Φεβρουάριο του 1986 όταν η θερμοκρασία τότε έπεσε στους -26°C στην πόλη των Γρεβενών.

Αυτή την ώρα ενώ στην πόλη η θερμοκρασία βρίσκεται στους -12 βαθμούς στην Σαμαρίνα η θερμοκρασία είναι μόλις στους -1°C.

Ο Νομός είναι παγωμένος στην κυριολεξία. Έχουν παγώσει όλοι οι ποταμοί, ο Αλιάκμωνας, ο Βενέτικος και οι παραπόταμοι αυτών, ενώ παρουσιάζονται καθημερινά και περισσότερες ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις των οικοδομών.

Σήμερα Πέμπτη το πρωί έχουν σχεδόν ακινητοποιηθεί τα περισσότερα αυτοκίνητα καύσης πετρελαίου.

Όσον αφορά τους δρόμους, τόσο τους περιφερειακούς όσο και τους επαρχιακούς, υπάρχουν παγίδες λόγω του παγετού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Οι δρόμοι οι οποίοι είναι οι πλέον επικίνδυνοι για την κυκλοφορία αυτοκινήτων εντοπίζονται σε όλη την έκταση του Νομού.

Έτσι ιδιαίτερη προσοχή επιβάλλεται στο οδικό δίκτυο από Αναβρυτά προς Πολυνέρι και Φιλιππαίους, από Ταμπούρι προς Ζιάκα, Περιβόλι και Αβδέλλα, από Τρίκωμο προς Μοναχίτι, από Καληράχη προς Μέγαρο και Κυπαρίσσι, από Καλόχι προς Αγάπη και Ιτέα, από Πυλωρούς προς Ποντινή, από Κυδωνιές προς Αηδόνια, από Αγ. Παρασκευή προς Πολυνέρι και από Καλλονή προς Δασύλλιο και Πεντάλοφο.

Όσον αφορά την πόλη των Γρεβενών, το εσωτερικό δίκτυο στους οικισμούς Άνω Μερά, Αμπέλια και Κούρβουλο είναι παγωμένο και επικίνδυνο. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων μπορεί να γίνει μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τα σχολεία θα παραμείνουν και αύριο κλειστά ενώ τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Γρεβενών διεξάγονται μόνο από Γρεβενά προς Θεσσαλονίκη και Γρεβενά προς Αθήνα.

Η κίνηση στην πόλη των Γρεβενών είναι από μικρή έως ελάχιστη, ενώ τα περιστατικά που αντιμετώπισε η Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν.Γ. από την ημέρα των Φώτων έως και σήμερα το πρωί ήταν σαράντα δύο εκ των οποίων τα εφτά χειρουργήθηκαν.

Ο γιατρός Ορθοπεδικός κ. Γεώργιος Δρόσος δήλωσε στο GrevenaMedia «πως από την ημέρα των Φώτων σήμερα πήγα στο σπίτι μου».

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
Εκπαιδευτικός Πολυχώρος Χρυσή Τομή
MPANTHS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook