ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Κλείνει η Digea; Αρνείται να πληρώσει την κατανάλωση ρεύματος είκοσι μηνών στον Δήμο Γρεβενών !!!

Σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζει πλέον η πάροχος δικτύου των ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς εκτός από τα χρέη των μετόχων της αντιμετωπίζει μεγάλες αντιδράσεις από τα περιφερειακά κανάλια για την αύξηση του ενοικίου. Η σύμβαση που υπέγραψαν με την Digea για τη μεταφορά του σήματός τους μετά το 2014, όταν η ΕΕΤΤ παρέδωσε όλο το φάσμα στην ιδιωτική εταιρεία, προέβλεπε πως σε περίπτωση που σε κάποια περιφέρεια κλείσει ένα κανάλιτο κόστος του ενοικίου αυξάνεται για τους υπόλοιπους σταθμούς που εκπέμπονται στην ίδια συχνότητα. Τα περιφερειακά κανάλια σε ανακοίνωση της Ένωσης σημειώνουν πως η εν λόγω σύμβαση της Digea είναι «καταχρηστική» και πολλά αρνούνται να πληρώσουν το υπέρογκο ενοίκιο. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το μηνιαίο ενοίκιο για ένα περιφερειακό κανάλι, εκτός από Αττική και Θεσσαλονίκη, κυμαίνεται από 2.400 έως και 4.500 ευρώ τον μήνα! Το ενδιαφέρον είναι ότι η δημόσια αντίδραση ενάντια στη σύμβαση της Digea προέρχεται από την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Περιφέρειας, η οποία δημιουργήθηκε το 2012 από απόσχιση της ΕΠΕΚ, επειδή οι ιδιοκτήτες των καναλιών σε Πελοπόννησο και Ήπειρο συμφωνούσαν με την πολιτική της ΝΔ στην ψηφιακή τηλεόραση, ενώ η ΕΠΕΚ είχε καταγγείλει τον διαγωνισμό ψηφιακών συχνοτήτων και είχε προσφύγει εναντίον της ΕΕΤΤ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Να σημειώσουμε ότι η Digea οφείλει στον Δήμο Γρεβενών από την κατανάλωση ρεύματος στον Υδατόπυργο ποσό το οποίο ξεπερνάει τα 15,000 ευρώ.

Η Digea ισχυρίζεται ότι αυτά τα χρήματα δεν θα τα πληρώσει παρότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών είναι ξεκάθαρη. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει ότι κάθε δίμηνο η Digea πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Digea εγκαταστάθηκε στον Υδατόπυργο τον Νοέμβριο του 2014 και εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Γρεβενών έως και σήμερα χωρίς να τηρεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS