ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Κάλυψη θέσεων οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης

Ένα χρόνιο πρόβλημα έχει επιλυθεί. Μετά την ολοκλήρωση του Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ έχουν ήδη αναλάβει καθήκοντα δυο οδηγοί ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης. Το πρόγραμμα αφορά την Δημόσια Πρόσκληση του Ο.Α.Ε.Δ Νο.10/2017 και είναι ετήσιας διάρκειας με προοπτική ανανέωσης. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η πλήρωση των θέσεων έγινε κατόπιν επαναπροκήρυξης και τροποποίησης των προϋποθέσεων καθώς η πρώτη προκήρυξη κατέστη άγονη.

Παράλληλα με τις δυο θέσεις οδηγών ασθενοφόρων από το πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ και της μιας μόνιμης οργανικής θέσης που ήδη υπάρχει, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την κάλυψη μιας μόνιμης θέσης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης. Η μόνιμη θέση έμεινε κενή μετά από μετάταξη του μόνιμου υπαλλήλου που ήταν αποσπασμένος στο ΕΚΑΒ Κοζάνης λόγω εκλογής του σε αιρετή θέση. Η θέση μόνιμου προσωπικού αφορά την προκήρυξη 5Κ/2017 όπου ήδη έχουν εκδοθεί τα προσωρινά αποτελέσματα και σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Το σοβαρότατο ζήτημα της στελέχωσης με οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης έχει επιλυθεί. Ένα μόνιμο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας υλοποιήθηκε. Ο αγώνας συνεχίζεται στην κατεύθυνση της προκήρυξης άλλης μιας μόνιμης θέσης, ούτως ώστε να είναι πέντε οι υπηρετούντες οδηγοί ασθενοφόρου και να υπάρχει πλήρη κάλυψη του ωραρίου. Αθόρυβα και με στοχευμένες κινήσεις κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξεις.

 

Ήταν Δίκαιο και έγινε πράξη

Ο Βουλευτής Γρεβενών

Χρήστος Μπγιάλας

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS