Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Κάλεσμα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού σε εθελοντές εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού πρόκειται να ξεκινήσει την
προσφορά ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές που το έχουν ανάγκη με τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια συνολική προσπάθεια του Δήμου να σταθεί αλληλέγγυος στους συμπολίτες μας και στις οικογένειες τους που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού θα λειτουργήσει κατά το σχολικό έτος 2016-2017, τόσο για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην πρώτη πιλοτική λειτουργία του προγράμματος τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι τα φιλολογικά , η φυσική, η Χημεία, τα μαθηματικά, και μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας σε μετανάστες γονείς. Αναλόγως με την προσφορά των εθελοντών, και σε ξενόγλωσσα μαθήματα. Η λειτουργία του προγράμματος θα στηριχθεί αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών που θα δηλώσουν συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Γι’ αυτό το σκοπό καλούνται, όσοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή φοιτητές καθηγητικών σχολών που θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία και να βοηθήσουν τους μαθητές που η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους δεν τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν πρόσθετα μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο, να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Δημαρχείου (δίπλα στο Ταμείο) τηλ. 2464350108 – 2464350115 κιν. 6941669121, ή με e-mail συμπληρώνοντας και στέλνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ στη διεύθυνση pronoia@dservionvelventou.gr με την επισήμανση «Για το Κοινωνικό Φροντιστήριο»

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων θα είναι από 15/07/2016 έως 12/08/2016.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές καθηγητικών σχολών δύναται να υποβάλλουν αίτηση και να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση, εφόσον παρουσιαστούν αυξημένες ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν από τη Βασική Κατηγορία Εθελοντών Εκπαιδευτικών του Μητρώου.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, χορηγείται σε κάθε εθελοντή – εκπαιδευτή βεβαίωση παροχής εθελοντικού διδακτικού έργου. Στη συγκεκριμένη βεβαίωση θα αναφέρεται επακριβώς το εθελοντικό έργο που επιτέλεσε ο εθελοντής – εκπαιδευτής, ο χρόνος διάρκειάς του καθώς και οι διδακτικές ώρες εθελοντικής απασχόλησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας

Τηλ. 2464350108 – 2464350115 – κιν.6941669121.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

 

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS