ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Υδατόπυργος Δήμου Γρεβενών : Κλέβουν τώρα ρεύμα και από την παροχή 27319012 της Ε.Ρ.Τ Α.Ε. μέσα στον οικίσκο που στεγάζεται το Ρ/Σ Σταρ του Χ. Μίμη. Ε.Ρ.Τ: Όλοι στη δικαιοσύνη. Οι δημότες θα πληρώσουν τα 150.000€.

Οι ρευματοκλοπές δεν έχουν τέλος στον Υδατόπυργο του Δήμου Γρεβενών αφού πλέον έβαλαν «χέρι» και στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Συγκεκριμένα κλέβουν ρεύμα από την παροχή 27319012 της Ε.Ρ.Τ Α.Ε. και συγκεκριμένα μέσα από το κτίσμα του Δήμου όπου κατέβαλε λαθραία ο Χ. Μίμης από το 2008 έως σήμερα αλλάζοντας μάλιστα και κλειδαριά!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ε.Ρ.Τ Α.Ε. θα προχωρήσει εντός της ημέρας σε έγγραφη καταγγελία στην Τοπική Αστυνομία και στην Εισαγγελία όπου θα ζητήσει την αυτόφορη διαδικασία για την κλοπή ρεύματος.

Σε κάθε περίπτωση η Ε.Ρ.Τ θα ζητήσει να καταβληθεί και το σύνολο του ρεύματος που καταναλώθηκε από την ρευματοκλοπή ζητώντας και την ποινική δίωξη των δραστών.

Να σημειώσουμε πως ο Δήμος Γρεβενών, έως και σήμερα, δεν απέβαλε τον Χ. Μίμη από το κτίσμα του Δήμου ούτε και του επεβλήθη το αντίστοιχο πρόστιμο αυθαίρετου κατάληψης από το 2008 έως και σήμερα.

Στο μεταξύ ο λογαριασμός από τις υποκλοπές ίσως τώρα να ξεπέρασε τις 150.000€, ζημιά που θα κληθούν να πληρώσουν οι Δημότες των Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διακαιοσύνη αναμένεται άμεσα να ασχοληθεί με τις ρευματοκλοπές σε βάρος του Δήμου Γρεβενών και θα ζητηθούν ευθύνες τόσο από τους αιρετούς όσο και από τους Δ/ντες των Υπηρεσιών.

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS