ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Οι Σύριοι κατευθύνονται στη Δυτική Μακεδονία!

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης θα διανυκτερεύσουν (22.2.2016) Σύριοι πρόσφυγες, που δεν μπορούν να προσεγγίσουν την Ειδομένη, λόγω των προβλημάτων στα σύνορα, μετά την εντολή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Ελλάδος. Δεν αποκλείεται οι διαδρομές που θα ακολουθούν πλέον, να διέρχονται και από άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, με τελικό προορισμό εξόδου στην Αλβανία.
Οι 150 περίπου Σύριοι πρόσφυγες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στον Πολύμυλο Κοζάνης, αφού μετά την απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορα, ακινητοποιήθηκαν όλα τα λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες. Τα λεωφορεία κατευθύνονταν προς την Ειδομένη, άλλαξε ωστόσο η διαδρομή τους, μια και στην περιοχή Τεμπών ο δρόμος είναι αποκλεισμένος από τους αγρότες.
Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τις αρχές και την κοινωνία των πολιτών απευθύνει έκκληση στους δημότες και στους οργανωμένους φορείς (ιατρικό και φαρμακευτικό σύλλογο, εθελοντικές ομάδες) προκειμένου να συντονιστούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους μέσα από την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία είναι άμεσα απαραίτητα στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.

dimotikanea.gr

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS