Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Γρεβενά: Πιστοποίηση συλλεκτών μανιταριών. Ολοκληρώθηκε το πρότυπο πιστοποίησης που καθορίζει τις διαδικασίες

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου, στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Σημανδράκο, το πρότυπο που καθορίζει τις διαδικασίες πιστοποίησης των Μανιταροσυλλεκτών. Παρόντες στην παραλαβή ήταν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γρεβενών ο κ. Ράμμος ως εταίρος της κοινής προγραμματικής με την κ. Γεωργίτση, τα μέλη της Κ.Ε.Π. κ. Καναβός και κ. Θεοδώρου, ο πρόεδρος των μανιταρόφιλων κ. Κωνσταντινίδης και οι εκπρόσωποι της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος.

Με τον τρόπο αυτό πιστοποιήθηκε και η συνεργασία του Επιμελητηρίου Γρεβενών με τη Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, που στόχο έχει όχι μόνο την ασφαλή συλλογή αυτοφυών μανιταριών αλλά και την ανάπτυξη μιας οικονομικής δραστηριότητας που έχει αναφορά τον αγροτουρισμό και ξεφεύγει των ορίων  των Γρεβενών, της περιφέρειας, και όλης της χώρας.

Η προσπάθεια αυτή του Επιμελητηρίου είχε τη αμέριστη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Σημανδράκου που αγκάλιασε και  χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την δράση. Η πιστοποίηση της επάρκειας των μανιταροσυλλεκτών, αλλά και ενός εν δυνάμει επαγγέλματος του συλλέκτη, έρχεται να συμπληρώσει το κενό που υπάρχει σε θεσμικό και νομικό επίπεδο, με τη δημιουργία του πλαισίου κατάρτισης και πιστοποίησης της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Το Επιμελητήριο Γρεβενών καθίσταται το πρώτο επιμελητήριο πανελλαδικά, που σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων  ολοκλήρωσε πρώτο την πιστοποίηση, διάσωση, κατοχύρωση και διάδοση παραδοσιακών τοπικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων, για τα οποία η ένωση έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει στα Γρεβενά η διαδικασία κατάρτισης και πιστοποίησης όλων των ενδιαφερομένων, τόσο των Γρεβενών αλλά και όλης της χώρας.

                                                       Με εκτίμηση

                                              Ο Αντιπεριφερειάρχης

                                                Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

                                                 Ευάγγελος Σημανδράκος

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS