ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Γρεβενά: Γονείς εν δράσει-Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά Γυμνασίου – Νέα Συνάντηση

Μία από τις πρωτοβουλίες των «Γονέων εν δράσει» στις αρχές του 2016 ήταν η δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά Γυμνασίου. Η ανταπόκριση των παιδιών ξεπέρασε τις προσδοκίες και έτσι η Λέσχη θα λειτουργήσει φέτος για δεύτερη χρονιά.

 

Λέσχη Ανάγνωσης είναι μια ομάδα που συναντιέται τακτικά και ανταλλάσσει απόψεις, σχόλια και κριτική γύρω από ένα βιβλίο ή ένα συγγραφέα. Ένα μέλος της ομάδας αναλαμβάνει να συντονίσει τις συναντήσεις σε χαλαρό και φιλικό κλίμα. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η οθόνη, όλο και περισσότεροι φορείς προσπαθούν να συντονίσουν τις δικές τους παιδικές λέσχες ανάγνωσης καθώς τα άμεσα και έμμεσα οφέλη του διαβάσματος είναι πολλαπλά  και αφορούν στον γνωστικό, τον συναισθηματικό αλλά και τον ψυχολογικό τομέα.

 

Η πρώτη, για τη νέα σχολική χρονιά, συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά Γυμνασίου στα Γρεβενά, είναι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 18.30. Το βιβλίο που θα διαβάζαμε το καλοκαίρι ήταν «Ο μικρός πρίγκιπας» και άλλα δύο βιβλία της επιλογής μας.  
Όπως και σε κάθε συνάντηση έτσι και σε αυτή μπορούν φυσικά να έρθουν και παιδιά για πρώτη φορά και ας μην έχουν διαβάσει το βιβλίο. 

Ελάτε και χωρίς να έχετε διαβάσει βιβλίο!

 

Περισσότερες πληροφορίες: FB   «Γονείς εν δράσει (Γρεβενά)«

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS