ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Φανός και Κούλουμα στις Αμυγδαλιές Γρεβενών (βίντεο-φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών….

  1. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού» κάτω από συνεχή βροχόπτωση και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, με τη συμμετοχή  λίγων φίλων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν  δωρεάν σουβλάκια (προσφορά του Συλλόγου) και κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα  τον οποίο και  ευχαριστούμε πολύ). Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας και λίγοι φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.
  2. Την Καθαρά Δευτέρα και λόγω της κακοκαιρίας η εκδήλωση για τα κούλουμα, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου. Μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα, (την έφτιαξε η Χαρίκλεια Γάτου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα,  και κρασί (Οι λαγάνες ήταν προσφορά του αρτοποιείου του Δημήτρη Καραλιόλιου και το κρασί του Στέφανου Παπαλιούρα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ). Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας  και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

  

Παρακολουθείστε τα βίντεο:

Σχετικά άρθρα

kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook