ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Επισκέψεις Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης δύο χρόνων διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και με βάση τις διακηρυγμένες θέσεις για την άμεση και συνεχή επαφή με τους πολίτες, το τελευταίο διάστημα επισκέφτηκαν την Περιοχή μας , ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη.

Κατά την επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς και πολίτες, κεντρικές ομιλίες σε Γρεβενά και Δεσκάτη, συνεντεύξεις τύπου, συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και επίσκεψη στη Βασιλίτσα.

Οι τρεις Υπουργοί προχώρησαν σε απολογισμό των πεπραγμένων, τόσο των Υπουργείων ευθύνης τους, όσο και συνολικά της Κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα έγιναν αποδέκτες και κομιστές των κυρίαρχων θεμάτων που απασχολούν την ΠΕ Γρεβενών, αλλά και γενικότερα των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες των Γρεβενών.

Με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη, την ευημερία και τον σχεδιασμό για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, ο διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών με τους πολίτες και τους φορείς είναι ανοιχτός, συνεχής και ειλικρινής.

 

 Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

             ΠΕ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook