ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Eπέτειος μάχης Σνιχόβου 2017 (φωτογραφίες)

PENTAX DIGITAL CAMERA

Με κάθε επισημότητα τελέσθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Δεσπότη Γρεβενών επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες της Μάχης του Σνιχόβου, σε μια σεμνή τελετή που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Γρεβενών και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σνιχόβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αδάμος Ματθαίος και κ. Τριγώνης Χρήστος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δρόσος Γεώργιος, κ. Μίχος Ιωάννης και κ. Τσένης Απόστολος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ. Κλεισιάρης Αργύρης , ο Υποδιοικητής του 586 Μ.Τ.Π. Αντισυνταγματάρχης κ. Κουτσοδήμος Ζήσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηπουρειού Υπαστυνόμος κ. Ντόλιας Ανδρέας, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Γρεβενών κ. Τσιάτας Νικόλαος , ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σνιχόβου κ. Αρμπάρας Ιωάννης, συγγενείς των τιμώμενων προσώπων και απλοί πολίτες.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε ανάγνωση κειμένου μνήμης των ιστορικών γεγονότων και συζήτηση με τους κατοίκους του Δεσπότη

Σχετικά άρθρα

kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook