ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ενημέρωση – Διαβούλευση για το πρόγραμμα LEADER 2014-2020 από την ΑΝΚΟ και τον Δήμο Γρεβενών

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών ενημέρωση– διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων», το οποίο χρηματοδοτείται από το Π.Α.Α. του ΕΣΠΑ 2014-2020. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ κ. Γιώργου Αμανατίδη καθώς και στελεχών της εταιρείας οι οποίοι παρουσίασαν την πολυταμειακή πρόταση (ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ) για τη νέα προγραμματική περίοδο μέγιστου προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ.

 

Στη διαβούλευση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης, σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολίτες του Δήμου μας.

 

Στο νέο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα ένταξης όλου του Δήμου Γρεβενών, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης τόσο για δράσεις αγροδιατροφής και επιχειρηματικότητας όσο και για δημόσιες επενδύσεις.

Ο Δήμος Γρεβενών επιδιώκοντας την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος για την ανάπτυξη – ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και των δημόσιων επενδύσεων, αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο όπως το νέο LEADER αλλά και το Επιχειρηματικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ), καλώντας φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν με ιδέες και προτάσεις στις υπό εξέλιξη διαβουλεύσεις οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στις ιστοσελίδες της ΑΝΚΟ (www.ankoleader.gr) και του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr) αντίστοιχα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS