ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Ενημέρωση από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Η ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. επιδεικνύοντας κοινωνική ευθύνη και πρόσωπο ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους μαθητές του 4ου 12/Θ Ολοήμερου Δημοτικού…
Σχολείου Γρεβενών, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, ενημέρωσε τους μαθητές όλων των τάξεων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους σχετικά με την ανακύκλωση, τους ΧΥΤΑ και με το σύγχρονο τρόπο αποκομιδής των απορριμμάτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

΄Ετσι ειδικευμένοι μηχανικοί της επισκέφθηκαν το σχολείο μας και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών καθήλωσαν κυριολεκτικά τους μαθητές μέσα από μια πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι μας στη διατήρηση του περιβάλλοντος, από την οποία εκτός από την υγεία και την ποιότητα ζωής, προκύπτουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στην τοπική μας κοινωνία.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το στελεχιακό δυναμικό της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. για τα καινοτόμα προγράμματα που εισήγαγε στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Περιφέρειας μας τα τελευταία χρόνια και δίκαια είμαστε υπερήφανοι για το έργο που παράγει καθημερινά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο Διευθυντής
Φώτιος Χρ. Μπαζάκας

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS