ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Έναρξη λειτουργίας βιβλιοθήκης στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης

Περιλαμβάνει πάνω από 300 βιβλία ποικίλου περιεχομένου που προέρχονται από την ευγενική δωρεά ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής

 Από χθες 06-06-2017, άρχισε να λειτουργεί βιβλιοθήκη στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Η δημιουργία της βιβλιοθήκης στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων που αφορούν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού πλέον παρέχεται η δυνατότητα στους κρατούμενους να διαβάζουν, αξιοποιώντας δημιουργικότερα το χρόνο παραμονής τους στα κρατητήρια.

Η συγκεκριμένη δράση που έχει να κάνει με συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών όπως είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η δυνατότητα πρόσβασης στην ενημέρωση και τη μόρφωση και τις εν γένει ανθρώπινες συνθήκες κράτησης, αποσκοπεί στην ψυχολογική αποφόρτιση, την επιμόρφωση και καλλιέργεια των κρατουμένων κατά τη σύντομη παραμονή τους στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι η βιβλιοθήκη αποτελείται από -334- βιβλία ποικίλης ύλης, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, ιστορικά κλπ. που προέρχονται κυρίως από την ευγενική δωρεά ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής μας.

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS