ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου, με κύριο θέμα την κατάσταση των Νοσοκομείων της Π.Ε. Κοζάνης και ειδικά το μεγάλο πρόβλημα της Παθολογικής Κλινικής των δύο Νοσοκομείων.

Ο υπουργός δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι σε γνώση του υπουργείου και ότι για την αντιμετώπισή του  έχει ήδη προχωρήσει στις εξής ενέργειες:

 1. Ήδη, με τον Ν. 4325/2015 αρθρ. 34, έγινε ελαχιστοποίηση των διαδικασιών για την πρόσληψη επικουρικών γιατρών με συμβάσεις 2 ετών και 6 μηνών.
 2. Δόθηκε έκτακτη επιχορήγηση στα Νοσοκομεία,  στο Μαμάτσειο Κοζάνης 127.000 € και στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας 157.000 €.
 3. Ανταποκρίθηκε στο αίτημα της 3ης ΔΥΠΕ για κάλυψη 11  θέσεων  στο Νοσοκομείο Κοζάνης (2 παθολογία, 2 παιδιατρική, 2 ψυχιατρική, 1 αναισθησιολογία, 2 μαιευτική –γυναικολογική, 1 καρδιολογία, 1 ιατρ. βιοπαθολογία), και 12 θέσεων   στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας  (2 παθολογία, 2 παιδιατρική, 2 ορθοπεδική, 1 χειρουργική, 2 νεφρολογική, 1 παθολογική – ογκολογική, 1 καρδιολογική, 1 ουρολογική).

  Άμεσα όμως  θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 4 παθολόγων, των οποίων η έλλειψη είναι κρίσιμης σημασίας.

   

   

  Το Γραφείο Τύπου

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS