Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Δυτ. Μακεδονία: Δωρεάν ενημέρωση των δανειοληπτών θα παρέχει το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ), στην Κοζάνη

Ενημέρωση για τα δικαιώματα των δανειοληπτών θα παρέχει το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ), που λειτουργεί στην Κοζάνη, και το οποίο εγκαινίασε το Σάββατο το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Τα Κέντρα  Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών θα φτάσουν τα 30 σε αριθμό πανελλαδικά, ένα σε κάθε έδρα Περιφερειακής Ενότητας, ώστε οι δανειολήπτες να  παίρνουν  βοήθεια για ρυθμίσεις, διακανονισμούς με Τράπεζες, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία. Επίσης, οι δανειολήπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά και να υποβάλλουν  καταγγελίες.

Όπως ανέφερε ο υπουργός κατά την τελετή των εγκαινίων, μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του συστήματος,  που αναβαθμίζεται καθημερινά, πάνω από 1500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν ήδη ζητήσει πληροφορίες για τις δυνατότητες που τους δίνει ο νέος Νόμος. Το υπάρχων  προσωπικό θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους μέχρι να στελεχωθούν τα εν λόγω κέντρα, τόνισε η υπουργός, ενώ επίσης στις δηλώσεις του  ξεκαθάρισε ότι στα «κόκκινα» δάνεια που πωλούν οι Τράπεζες στα ξένα επενδυτικά κεφάλαια, δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά της πρώτης κατοικίας.

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Κοζάνη, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, γραφείο 11.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης