Σεμινάριο

Video Widget

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Grevenamedia @facebook

Λίτσας

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
SECUTIRY
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Δωρεά του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών στα νοσοκομεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Θεσσαλονίκης και Γ.Ν. Θήρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, κατόπιν της υπ΄αριθμ.:109η/2018 (ΑΔΑ:6Φ6Λ4690ΒΨ-ΩΩΡ) εγκριτικής Απόφασης της 12ης/26-04-2018 (θέμα 21ο ) τακτικής Συνεδρίασής του, δωρίζει ομόφωνα:
-Mία (1) θερμοκοιτίδα αυξημένης φροντίδας (Hill-Rom Air Shields ISOLETTE C2000, S/N:RJ09042), για τη κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και
-Mία (1) θερμοκοιτίδα ( Drager, Τtransport Incubator 5400, S/N:8402926), κατάλληλη για αεροδιακομιδή, για τη κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.
Η εν λόγω Απόφαση, λήφθηκε μετά από αντίστοιχες θετικές Γνωμοδοτήσεις του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Γρεβενών, κατά την 7η/24-04-2018 (θέμα 3ο & 4ο ) συνεδρίασή του.
Η προμήθειά τους, έγινε από το Νοσοκομείο το έτος 2001, στα πλαίσια εξοπλισμού των νέων εγκαταστάσεων του Γ.Ν. Γρεβενών, που λειτούργησε το έτος 2003. Οι συγκεκριμένες θερμοκοιτίδες, ήταν αχρησιμοποίητες.
Ειδικότερα, οι λόγοι διάθεσης αυτών:
α) η παραμονή θερμοκοιτίδας (για αεροδιακομιδές) στο Νοσοκομείο μας, κρίθηκε ως μη αναγκαία, λόγω ότι οι τυχόν διακομιδές πραγματοποιούνται ταχύτερα οδικώς παρά αεροπορικώς, εξαιτίας της χρήσης της Εγνατίας οδού και της χιλιομετρικής απόστασης από τα Νοσοκομεία, τα οποία δέχονται ανάλογα περιστατικά.
β) η θερμοκοιτίδα εντατικής φροντίδας νεογνών, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί από το Νοσοκομείο μας, δεδομένου απουσίας της Εντατικής Μονάδας Νεογνών.
Πιστεύουμε ότι, ο εξοπλισμός που υπάρχει στα Νοσοκομεία, ανεξαρτήτως του τρόπου χρηματοδότησης της προμήθειάς τους, πρέπει να υπηρετεί πρωτίστως τον πολίτη. Κάθε ευρώ που έχει δαπανηθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, επιβάλλεται να είναι σεβαστό και ανταποδοτικό. Το σύνολο των Υγειονομικών Μονάδων της χώρας, συνθέτει το Ενιαίο Σύστημα Υγείας και η οποιαδήποτε μεταξύ τους συνεργασία είναι αυτονόητη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και περαιτέρω την προάσπιση του δημόσιου αγαθού της υγείας.
Ευχή μας, οι θερμοκοιτίδες να βελτιώσουν της παρεχόμενες φροντίδες υγείας στους συνανθρώπους μας.
Ο Διοικητής Γ. Ν. Γρεβενών
Παντελής Αλεξιάδης

Σχετικά άρθρα

email Επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης