Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Δυτική Μακεδονία: Πολιτισμική – Τουριστική Εγνατία

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσωπούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, συμμετείχε στη συνάντηση για την υλοποίηση του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος «Γεωπύλη Πολιτισμικής Εγνατίας» στα κεντρικά γραφεία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, και παραβρέθηκαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΟΑΕ, κ. Καλφακάκου με την Αντιπρόεδρο Δ.Σ., κ. Παυλούδη, με προσκεκλημένους από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον κ. Θάνο Αλέξανδρο, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού, από την Περιφέρεια Ηπείρου τον κ. Δημάκο Δημήτριο, Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού και τον κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Την ΕΟΑΕ εκπροσώπησαν η κ. Ρία Καλφακάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, η κ. Μερσίνα Παυλούδη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., ο κ. Ιωάννης Ιωακειμίδης, Μέλος Δ.Σ., η κ. Όλγα Μαυρίδου Προϊσταμένη Γεωπύλης / GIS, η κ. Νίκη Βουμβουλάκη, Προϊσταμένη Περιβαλλοντικής Πολιτικής, η κ. Ευθαλία Βαλκούμα, Υποδ/ντρια Υποστήριξης και Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο κ. Αθανάσιος Ιατρόπουλος Δ/ντης Ανάπτυξης Συστημάτων.

Η συνάντηση οργανώθηκε από την υπεύθυνη της ενιαίας πληροφοριακής πλατφόρμας «Γεωπύλη-Εγνατία Οδός ΑΕ» κ. Όλγα Μαυρίδου, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό της Εταιρίας που παρουσίασε τις δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης της πλατφόρμας της Γεωπύλης, η οποία λειτουργεί και δίνει στην Εγνατία Οδό τεχνολογικό προβάδισμα, θέτοντάς την πρωτοπόρο σε εθνικό επίπεδο. Για τη συγκεκριμένη τεχνολογία η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» έχει βραβευθεί από την κατασκευάστρια εταιρία του λογισμικού ESRI με το Special Achievement in GIS.

Στην εναρκτήρια συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων οι δυνατότητες επέκτασης της Γεωπύλης με εφαρμογές για κινητές συσκευές, ώστε να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο προβολής του πολιτισμού.

Η ανταπόκριση για την υλοποίηση της Γεωπύλης της Πολιτισμικής Εγνατίας ήταν θετική από  όλους τους Αντιπεριφερειάρχες για την ανάδειξη με ενιαίο τρόπο των πολιτισμικών πληροφοριών με σκοπό την προώθηση του τουρισμού, μέσω της συνεργασίας των Περιφερειών.

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS