ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Δυτική Μακεδονία: Η Περιφερειακή Επιτροπή της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος για την λειτουργία του Παραρτήματος της Σχολής Πυροσβεστών

Η Περιφερειακή Επιτροπή της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, για την επιτυχή κατάληξη που είχε το θέμα της λειτουργίας του Παραρτήματος της Σχολής Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας, καθώς στις 01-11-2016 εκδόθηκε επίσημα η απόφαση από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος  για την  λειτουργίας της.

Συγχαρητήρια επίσης στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας και συνάδελφο κ. Ηλία Κάτανα καθώς και σε όλους τους ανθρώπους και υπηρεσίες, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ως προς την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας καθώς η λειτουργία της σχολής θα συμβάλει στην αναβάθμιση της και στην αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στις 31-10-2016  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης άσκηση της Πολιτικής Προστασίας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκη Γιάννη, με θέμα «Σεισμός – Κατάσβεση υποθετικής πυρκαγιάς και Διάσωση εγκλωβισμένων ατόμων». Για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση αυτής της άσκησης, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν. Η άσκηση απέδειξε πόσο σημαντική είναι η συμβολή και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων στην αντιμετώπιση τέτοιων συμβάντων, καθώς και το βαθμό ετοιμότητας τους.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS