Σεμινάριο

Video Widget

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Grevenamedia @facebook

Λίτσας

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
SECUTIRY
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

ΔΗΚΕΒΙ Γρεβενών: Δεδομένα για μένα-Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η έβδομη κατά σειρά δράση, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών με θέμα:Δεδομένα για μένα: Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω. Οι μικροί μας φίλοι ήρθαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό να παρακολουθήσουν ένα ακόμα εργαστήριο.

Η εθελόντρια νηπιαγωγός Αικατερίνη Τζημούλη ξεκίνησε την δραστηριότητα κάνοντας αρχικά μία εποικοδομητική συζήτηση με τα παιδιά για την σημασία των διαφορετικών επαγγελμάτων στη καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου. Έπειτα, τονίστηκε το γιατί χρειάζεται η ύπαρξη τόσων πολλών επαγγελμάτων αλλά και το πως συμβάλλει η μόρφωση και η περαιτέρω εξειδίκευση για την άσκηση του κάθε επαγγέλματος.

Η αφορμή όλης αυτής της συζήτησης προήλθε από τα βιβλία <<Τι κάνουν οι μεγάλοι όλη μέρα>> και από το βιβλίο<<Όταν μεγαλώσω>>. Ακόμη, όλα τα παιδιά εξέφρασαν την γνώμη τους για το επάγγελμα που θεωρούν ενδιαφέρον και θέλουν να ακολουθήσουν. Επισημάνθηκε το γεγονός ότι όλοι δεν επιλέγουμε το ίδιο επάγγελμα καθώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις και τα ίδια ενδιαφέροντα. Το κάθε παιδί αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε σε κάθε παιδί ένα φυλλάδιο στο οποίο έπρεπε να καταγράψει αρχικά το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει και έπειτα να ζωγραφίσει κάτι σχετικό με το επάγγελμα που είχε επιλέξει. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθε παιδί παρουσίασε τις απαντήσεις του στους υπολοίπους.

Μία ακόμη συναρπαστική δράση ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ευχαριστούμε ολόψυχα την εθελόντρια εκπαιδευτικό Αικατερίνη Τζημούλη για την πολύτιμη προσφορά της στην υλοποίηση της δράσης.

Δείτε την εικόνα:

 

 

Σχετικά άρθρα

email Επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης