ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Διαμαρτυρία τοπικών Προέδρων και Εκπροσώπων του Δήμου Γρεβενών για την καυσοξύλευση ατομικών αναγκών

Συγκεντρώθηκαν σήμερα και πάλι οι κοινοτάρχες των χωριών του Δήμου Γρεβενών και αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε λύση για την κοπή και προμήθεια καυσόξυλων εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα.

Παράλληλα, καλούν όλους τους κοινοτάρχες την ερχόμενη Παρασκευή 10 το πρωί να βρεθούν έξω από την Π.Ε. Γρεβενών για να διαμαρτυρηθούν στους υπεύθυνους του Δασαρχείου του Νομού μας.

Μετά από προσπάθεια ενός μηνός από την επιτροπή που συστήθηκε από τους Προέδρους και με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών , φτάσαμε σήμερα στα εξής συμπεράσματα.

α) με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οι άνθρωποι που μέχρι χθές ενέπιπταν στην κατηγορία μόνιμων κατοίκων και έπρεπε να ικανοποιήσουν τις ατομικές τους ανάγκες ατελώς, σήμερα δεν το δικαιούνται.

β) το υποκριτικό ενδιαφέρον περί προστασίας του δάσους δεν υφίσταται, γιατί οι ποσότητες για τις ατομικές ανάγκες είναι ελάχιστες μπροστά σε αυτές που κόβονται για εμπόριο.

Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε και προς τις δύο κατευθύνσεις και γι’ αυτό αγωνιστήκαμε όλο αυτόν τον καιρό. Η στάση των φορέων και παραγόντων που είναι υπεύθυνοι ήταν αρνητική. Απαγορεύουν στους μόνιμους κατοίκους να ξυλεύσουν μόνοι τους και τους οδηγούν σ’ ένα ιδιότυπο εμπόριο. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε θα περιμέναμε η ερμηνεία των νόμων να είναι υπέρ των πολιτών και όχι εναντίον τους.

Προτείνουμε να επιτρέπεται για φέτος και για όλα τα επόμενα χρόνια με την δική μας συνδρομή και βοήθεια στις δασικές υπηρεσίες οι μόνιμοι κάτοικοι να ικανοποιούν τις ατομικές τους ανάγκες καυσοξύλευσης χωρίς καμία

Οικονομική επιβάρυνση. Ζητούμε άμεση πολιτική λύση γιατί τα χρονικά όρια είναι ασφυκτικά με τον χειμώνα προ των πυλών. Καλούμε όλους τους κατοίκους που συμφωνούν με όσα ζητάμε, σε διαμαρτυρία έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (Διοικητήριο) την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10 π.μ.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Τοπικών Προέδρων και Εκπροσώπων του Δήμου Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS