ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΓΙΑΛΑΣ: Δημιουργία μεταπτυχιακού τμήματος στα Γρεβενά

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η δημιουργία και λειτουργία Μεταπτυχιακού Τμήματος στα Γρεβενά με Τίτλο « Πληροφοριακά Συστήματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων» σε επίπεδο MBA. Πρόκειται για ένα Τμήμα που θα λειτουργήσει εξ ολοκλήρου στα Γρεβενά με συνευθύνη των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών και του Τμήματος Ηλεκτρολογίας της Κοζάνης.

Θα δέχεται 30 φοιτητές ανά κύκλο σπουδών, θα έχει διάρκεια παρακολούθησης 3 εξάμηνα. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει ως αντικείμενο την κατανόηση της ανάπτυξης, της χρήσης και της αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής στο περιβάλλον των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Στοχεύει στην εκπαίδευση και κατάρτιση επιστημόνων ικανών να παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις και καινοτομίες των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, οι οποίες με αιχμή το Διαδίκτυο, τα ασύρματα δίκτυα, και τη ψηφιακή τηλεφωνία μετασχηματίζουν τον κόσμο των επιχειρήσεων αναπτύσσοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα, αλλάζοντας τις ενδοεπιχειρησιακές  διαδικασίες αλλά και τις σχέσεις τους με πελάτες και προμηθευτές ενώ παράλληλα επηρεάζουν την πρακτική αλλά και τη θεωρία των πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα του Τμήματος Διοικ Επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των Γρεβενών που είδε το Ίδρυμα της να υποβαθμίζεται από την λαίλαπα του σχεδίου Αθηνά που αποφάσισε και υλοποίησε η προηγούμενη κυβέρνηση και αφαίρεσε από τα Γρεβενά 2 Τμήματα .

Η σημερινή κυβέρνηση έχει ως σταθερό και μόνιμο στόχο την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των Δημόσιων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και ειδικότερα των ΤΕΙ και σε αυτά τα πλαίσια η σημερινή απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει και να αποδείξει ότι το αύριο θα είναι ακόμα καλύτερο για το ΤΕΙ του τόπου μας και για τα Γρεβενά.

 

Ο Βουλευτής Γρεβενών

Χρήστος Μπγιάλας

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS