Δροβατζήκας
Στεφούλης
Πρίντζας
Ντόντος
Λέτσιος
Τσιάτας
ΟΠΑΠ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
POTIKA MYRTO
Λιούζας
Λιοσάτος
Γκανάτσιου
ΟΠΑΠ
Βασιλόπουλος
Τσιμπέρη
Πόραβος
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Μπαρλαγιάννη
Νίκου

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Καφενείο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
SPONSORS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών για τις Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές

Αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών για τις Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές που περιλαμβάνουν επισκέψεις στα Μεγάλα Εμπορικά Κέντρα.

Τον Διευθυντή της Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Κωνσταντίνο Πουτακίδη επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κων/νος Δημάδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Παρασκευαϊδης και ο Ταμίας κ. Βασίλης Ίττης όπου και του εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις προγραμματισμένες εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολικών μονάδων της πόλης στα μεγάλα αστικά κέντρα οι οποίες στο τέλος περιλαμβάνουν επισκέψεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Με τις επισκέψεις αυτές πιστεύουμε τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι εκδρομές αυτές απομακρύνονται από τον αρχικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα και την απόκτηση εμπειριών και γνώσεων από τους μαθητές. Καταλήγουν δε να αποκτούν καταναλωτικό χαρακτήρα ενώ στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε πιστεύουμε ότι δημιουργείται και ένας κοινωνικός ρατσισμός όπου πιθανόν αρκετοί γονείς να αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά την παρουσία των παιδιών τους σε αυτά τα εμπορικά κέντρα και να τα κάνει να αισθάνονται μειονεκτικά έναντι των άλλων μαθητών.

Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα τόνισαν δημιουργείται στην τοπική αγορά των Γρεβενών αφού οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να στηρίζουν άλλες αγορές. Έτσι να παρατηρείται μεγάλη εκροή χρημάτων από τον τόπο μας.

Ζήτησαν την στήριξη του Διευθυντή προς την κατεύθυνση αυτή έτσι ώστε να εξαιρούνται από τις εκδρομές αυτές οι επισκέψεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, τονίζοντας ότι η τοπική αγορά διαθέτει και πολύ καλές ποιότητες προϊόντων και ποικιλία σχεδίων στο πνεύμα της εποχής αλλά και τιμές για όλα τα βαλάντια.

Ο κ. Πουτακίδης αφού άκουσε τους προβληματισμούς και την ανησυχία των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε ότι: αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του Εμπορικού Συλλόγου, βλέπει θετικά την όλη προσπάθεια και θα είναι κοντά στους Επαγγελματίες του τόπου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

 

Με Εκτίμηση

Το Δ.Σ

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Παπαλιούρας
Παπαιωάννου
Μαλαματή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Τσαμπαρδούκα
Βλαμίδης
Νιζάμης
Παπαχατζή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Νούτσος
Βραβοσινός
Μαράνος
MPANTHS
MP
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS