Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ανασυγκρότηση και παραγωγικότητα *Του Γιάννη Νούσια

Μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο για την ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας με πολλά κυβερνητικά στελέχη, ένα διήμερο με ημερίδες για όλα τα θέματα. Φυσικά στην πράξη θα κριθούν οι εξαγγελίες υπουργών και του πρωθυπουργού. Το πρόσημο για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας υπήρξε όμως θετικό, ειδικά για τον περιφερειάρχη υλοποιώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.  Πρώτο το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, δεύτερον οι υπογραφές για το ταμείο χρηματοδότησης για πρώτη φορά σε περιφέρεια, πολλοί οι συντελεστές και αξίζουν τα συγχαρητήρια. Τρίτον για τον Ε 65 βγάζοντας απο την απομόνωση τα Γρεβενά, ένα έργο ανάπτυξης για όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και της βόρειας  Ελλάδος. Για το φυσικό αέριο και για τα Γρεβενά ένα έργο το οποίο έχει δρόμο μετά φυσικά από μελέτες βιωσιμότητας. Άμεσα μέχρι τότε πρέπει να προχωρήσει η τηλεθέρμανση για τα Γρεβενά με την βιομάζα, ένα πρόγραμμα που είχε και έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, με σύνδεση της πόλης ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει το φυσικό αέριο. Τέλος ένα θετικό του συνεδρίου είναι η ένταξη όλων των νέων αγροτών.

Μέσα από την Αγορδιατροφική  που προεδρεύει έγινε προσπάθεια που ξεκίνησε από τότε ο  Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Καναβός  έγινε πράξη η Αγροδιατροφική στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πρέπει να γίνει το Αγροτικό πάρκο πάνω στην εγνατία στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών για εκθέσεις Αγροτικών προϊόντων και δημοπρατήριο που παράγουν οι αγρότες όπως πολύ θετικό  είναι το πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης των δημοσίων κτηρίων, ένα έργο που ξεκίνησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος και φυσικά έχει για συνέχεια σχεδόν για όλα τα δημόσια κτήρια  της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

 

Οι πολίτες της  Δυτικής Μακεδονίας όμως θέλουν το κάτι παραπάνω και αυτό περιμένουμε να γίνει πράξη στο υπόλοιπο της θητείας της περιφερειακής αρχής

Νούσιας Ιωάννης

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS