Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Ο Νομός μας με τους δύο  Δήμους και την Αντιπεριφέρεια με τους φορείς και τους πολίτες του, απέδειξε στο προηγούμενο διάστημα, πως διακατέχεται από πλούσια αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας (χωρίς να είναι υπαίτια για την δημιουργία του), πρέπει να αντιμετωπισθεί με όρους  που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες , αλλά κυρίως με όρους ανθρωπιάς. Τα Γρεβενά πρέπει να συμβάλλουν στην επίλυσή του, κατόπιν μιας σοβαρής και γόνιμης διαβούλευσης όλων των φορέων και της κοινωνίας παρούσης , με ειλικρινή διάθεση , χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών χωρίς γενικούς αφορισμούς και στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων όπως:

  • Η εξεύρεση ενός χώρου που θα πληροί στοιχειώδεις υποδομές και δεν θα δημιουργεί θέματα ιδιοκτησιακού χαρακτήρα, όπως τα Πατώματα.
  • Ο προσδιορισμός του αριθμού των προς εγκατάσταση προσφύγων, ο οποίος θα προκύπτει μέσα από τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για μια ισομερή κατανομή σε όλους τους Νομούς και με κριτήρια πληθυσμιακά κ.α.
  • Η εξασφάλιση από την πολιτεία ότι θα διαμορφωθούν οι κατάλληλοι χώροι και οι κατάλληλες συνθήκες , για την αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων
  • Η εξασφάλιση από την πολιτεία ότι θα υποστηριχθούν οι δομές του Νομού που θα κληθούν να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος, όπως το Νοσοκομείο, οι Δήμοι , η αστυνομία.
  • Η βούληση των ξενοδόχων του νομού για την φιλοξενία προσφύγων.

Η χώρα μας σηκώνει ένα βάρος που δεν της αναλογεί, δεν πρέπει να γίνει το ίδιο και με το νομό μας, αυτό όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί με γενικές αρνήσεις , αλλά με συζήτηση και συνεννόηση.

Η ΓΡΑΜ.ΤΗΣ  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS