ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Αναγνώστου Ιωάννης
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Αυτές τις μάρκες αυτοκινήτων έψαξαν οι καταναλωτές στο Google στην Ευρώπη και στον κόσμο (χάρτες)

Ποια είναι τα αυτοκίνητα που οι δυνητικοί αγοραστές αναζητούν στο διαδίκτυο;
Η έρευνα που έγινε από την εταιρεία Quickco, αποτυπώνει πάνω σε έναν παγκόσμιο και έναν ευρωπαϊκό χάρτη τις μάρκες που «χτύπησαν» πιο πολύ στη μηχανή αναζήτησης της Google.
Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα και δείχνουν καθαρά τις προτιμήσεις των καταναλωτών ανά χώρα. Για παράδειγμα οι χρήστες της Google στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ανέδειξαν πρώτη σε συχνότητα αναζήτησης την BMW.
Αντίθετα, σε παγκόσμιο επίπεδο, η Toyota ήταν εκείνη που πήρε τα περισσότερα «χτυπήματα» κάτι που αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η ιαπωνική μάρκα.
Πιο αναλυτικά η Toyota βγήκε πρώτη σε σύνολο 74 χωρών με την BMW να είναι πρώτη σε ένα σύνολο 51 χωρών. Ακολούθησαν η Honda και η Hyundai, ενώ η Volkswagen παραδόξως ήταν πρώτη μόνον σε επτά χώρες.
Σαφώς τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας θα περάσουν από το μικροσκόπιο ειδικών τμημάτων όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών που θα κληθούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη διεισδυτικότητα των προϊόντων τους παγκοσμίως.
Παρόλα αυτά και αν κρίνουμε από τη σειρά κατάταξης όπως αυτή αποτυπώνεται στο χάρτη, οι πωλήσεις δεν είναι ευθέως ανάλογες της αναζήτησης που κάνουν οι καταναλωτές στο διαδίκτυο.
Τελικά, μάλλον άλλο αυτοκίνητο «ζαχαρώνουμε» στις οθόνες του υπολογιστή μας και άλλο αγοράζουμε.

Σχετικά άρθρα

kanistras

Follow Us

PIZZA ROMEO
TSIOVAKAS
Κανιστράς-Τζιόλας
POTIKA MYRTO
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Οικογένειες των Γρεβενών

Καιρός

Grevenamedia @facebook