Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα (Στασιμότητα του Πυρσού,προπονήσεις για τα Αεράτα και οι μεταγραφές της ΕΠΣ Γρεβενών)

Αθλητικές …  μπαλίτσες

Προχθές Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρας με προπονητή τον Γιώργο Μπαράκα. Είναι η πρώτη ομάδα της ΕΠΣ που ξεκίνησε την προετοιμασία της.

 

Η ομάδα των Χασίων επέστρεψε στην Α΄  κατηγορία μετά από απουσία ενός έτους στην Β΄ κατηγορία  και φυσικά στόχος για φέτος είναι να τερματίσουν όσο ποιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία των Γρεβενών. Πρόεδρος είναι ο νεαρός επιχειρηματίας Κώστας Γκούμας, η ομάδα ενέταξε στο ρόστερ της 7 νέους ποδοσφαιριστές.

 

Συζήτηση έγινε προχθές ανάμεσα στον Δημήτρη Τσιάτσιο με την διοίκηση του Πυρσού. Δεν βρέθηκε όμως λύση. Άποψή μας είναι ότι ο Τσιάτσιος πρέπει πάση θυσία να ενταχθεί στο ρόστερ των πρασίνων … Ο Τσιάτσιος θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα του Πυρσού με την εμπειρία του και με το ταλέντο του. Είναι ένα παίκτης με έντονη προσωπικότητα.

 

Στην Κοζάνη θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική περίοδο οι Στεργιόπουλος, Τραυλός. Η διοίκηση του Πυρσού έπρεπε αν βρει λύσεις με του δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμφίβολα είναι δύο αξιόλογοι παίκτες.

 

Για το Αζερμπαϊτζάν προοριζόταν ο Δάνης Στεργιόπουλος και στην Κοζάνη κατέληξε, θα μου πεις τι Λοζάνη τι Κοζάνη !!!

 

Καμία εξέλιξη στο θέμα μεταγραφών δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο μπάσκετ, άλλωστε ο Πρόεδρος Μπάμπης Πενλίδης βρίσκεται  σε διακοπές, με τον ερχομό του θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

 

Διαλύθηκε ο Κεραυνός Ιτέας, ,ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν παίκτες αν αγωνιστούν. Ας πρόσεχαν όμως, στην διοίκηση όταν έφερναν ολόκληρη ενδεκάδα από την Κοζάνη, τι περίμενε μετά ο Καραπατάκης;

 

Έντονη κριτική  δεχθήκαμε από διοικούντες της ομάδας Αγίων Θεοδώρων γιατί γράψαμε προχθές ότι ο Αποστολίδης Ραφαήλ κατέληξε στα Αεράτα, πολύς λόγος για το τίποτα διότι ο Αποστολίδης εντάχθηκε τελικά στην ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου.

 

Καμία εξέλιξη δεν έχουμε για το μεταγραφικά θέματα του Πυρσού, οι διοικούντες τηρούν σιγή ιχθύος. Εμείς ρωτάμε μήπως οι παράγοντες που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις είναι άπειροι και δεν μπορούν να τα βγάλουν εις πέρας.

 

Στα τρία πέντε πηγάδια της Νάουσας βρίσκεται η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, εκεί ο Παντζιαράς δέχθηκε φίλους από τα Γρεβενά.

 

Δεν τα βρήκαν η διοίκηση του Πυρσού με τον Τερματοφύλακα Μακρή και συζητάει με τον Πουλάκη και Σεμπίρη και οι δύο αγωνίζονται στην Ελασσόνα.

 

Λάθος των ομάδων που διατηρούν Ακαδημίες να βάζουν προπονητές χωρίς δίπλωμα ώστε να προπονούν τα μικρά παιδιά  διότι θα τα κάνουν κακόν αυτό πρέπει να το καταλάβουν.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του Πυρσού παρότι στέλεχος της διοίκησης μας τόνισε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις. Ενώ  στον Πυρσό υπάρχουν προβλήματα στα Αεράτα συνεχίζουν την προετοιμασία με αμείωτη ένταση, ήδη οι προπονήσεις βρίσκονται στην δεύτερη εβδομάδα.

Κ.Μ

 

ΕΠΣ Γρεβενών

Με δύο νέες προσθήκες συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Καρπερού. Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες είναι ο Ευριπίδη Δούμας από τον Πυρσό και Γιώργος Λάμαρης. Παράλληλα,  υπάρχουν επαφές και με άλλους παίκτες για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Οι άνθρωποι του Άρη θέτουν ως στόχο για τη νέα σεζόν μια καλή και αξιόλογη πορεία.

 

Καμβουνιακός Δεσκάτης

Xωρίς   μεταγραφές θα συνεχίσει τον σχεδιασμό του ο Καμβουνιακός   και θα στηριχθεί στο ήδη υπάρχον υλικό, καθώς και σε νέα παιδιά που πρόκειται να προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Στόχος για την ομάδα της  Δεσκάτης είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της  νέας περιόδου.

 

 AO ΣΕΙΡΗΝΑΣ

Αμφίβολη παραμένει η παραμονή ή όχι του προπονητή του συλλόγου για τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Σειρήνας αυτήν τη στιγμή δεν κινείται για την απόκτηση κάποιου νέου παίκτη, ενώ παράλληλα γίνονται προετοιμασίες για τον χορό στις 10 Αυγούστου.

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Σε επαφές με  ποδοσφαιριστές  βρίσκεται η ομάδα της  Δήμητρας. Ο νεοφώτιστος σύλλογος, με πρόεδρο τον Κώστα Γκούμα, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με την απόκτηση επιπλέον παικτών.

 

ΑΕ Ποντίων Βατολάκου

Τις επόμενες  μέρες θα εξαρτηθεί ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν από την  ΑΕ Καβάλας ακόμα οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση νέων παικτών. Στόχος  της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η καλή πορεία και ο πρωταθλητισμός.

 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ

Σε συζητήσει με τον   Ανδρέα Λέτσιου  βρίσκεται η ομάδα της  Κι¬βωτού, ενώ απέκτησε τον Ανδρέα Παπαμιχαήλ από τον Πυρσό. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ράστερ ενόψει της  νέας σεζόν.

Κ.Μ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ