Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Χωρίς αντικείμενο το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στη Βασιλίτσα, πεταμένοι κάδοι και σκουπίδια στο υπαίθριο θέατρο Καστράκι

Δικαιώθηκε ο Άκης Γεωργίου με την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος του Ηρακλή για τα δεδουλευμένα και έτσι προχθές υπέγραψε στην ΑΕ Τυρνάβου, ομάδα Β΄ Εθνικής.

 

Ευχαριστημένος επίσης είναι ο τεχνικός της ΑΕ Τυρνάβου Διγκόζης με τον Άκη Γεωργίου ,  έναν ποδοσφαιριστή ο οπός θα κάνει την διαφορά, άλλωστε ο Άκης Γεωγίου αγωνίζεσαι σε πολλές θέσεις, το κυριότερο είναι ότι έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

 

Kίνδυνος εγκυμονεί ο τάπητας στο γήπεδο τένις στην περιοχή Μερά, όπου καθημερινά αρκετοί λάτρεις του τένις ανάμεσα τους και αρκετά μικρά παιδιά. Κινδυνεύουν να τραυματιστούν. Το γνωρίζει η δημοτική αρχή και τι λέει;

 

Διαβάζουμε συνέχεια ότι λειτουργεί η Βασιλίτσα μάλλον μας κοροϊδεύουν και θέλουν να δικαιολογήσουν τους εργαζόμενους που απασχολούν, οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι χωρίς αντικείμενο.

 

Με κινητοποιήσεις απειλεί η ΟΛΜΕ την κυβέρνηση μόλις ανοίξουν τα σχολεία. Μέγα λάθος των εκπαιδευτικών να χρησιμοποιούν τους μαθητές ως μέτρο πίεσης, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι εκπαιδευτικοί ξεκουράστηκαν τρεις μήνες το καλοκαίρι.

 

Καθημερινές είναι οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας που απολαμβάνουν το τζόκιν ή τον περίπατό τους στο πανέμορφο δάσος στο Καστράκι, με την διαλυμένη μπάρα με τους πεταμένους κάδους και πολλά σκουπίδια.

 

Αρκετά γήπεδα των ομάδων της ΕΠΣ βρίσκονται σε κακή κατάσταση, μιλάμε για τον χλοοτάπητα όπως το γήπεδο της Σειρήνας το οποίο σχεδόν καταστράφηκε. Ευθύνη εδώ φέρει και η δημοτική αρχή διότι δεν τα φρόντισε και δεν φιλοτιμήθηκε να δώσει στους υπεύθυνους του γηπέδου λιπάσματα.

 

Γράψαμε προχθές για γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Κοζάνης, οι οποίοι πήραν μεταγραφή με δέλεαρ το οικονομικό.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που υπόσχονται χρήματα στην αρχή με δέλεαρ κάποια προκαταβολή στην συνέχεια όμως αρνούνται να εκπληρώσουν τα συμφωνηθέντα.

 

Μάλιστα πριν λίγα χρόνια γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής που έπαιζε σε ομάδα της Κοζάνης, αφού δεν πληρώθηκε ζήτησε να πάρει από τον πρόεδρο αρμεχτικό συγκρότημα, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος, τελικά δεν τα κατάφερε και γύρισε στα Γρεβενά άπρακτος.

 

Δημοπρατήθηκε τελικά το έργο για τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, όπως όμως όλα δείχνουν θα πάρει αρκετό χρόνο να τοποθετηθεί.

 

Εντύπωση πάντως μας προκαλεί ότι οι δύο σύλλογοι στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, τόσο χρόνια διαμαρτύρονται χλιαρά για την μη τοποθέτηση ταρτάν, ο λόγος μάλλον δεν θέλουν να τα τσουγκρίσουν με την εκάστοτε δημοτική αρχή.

 

Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι, ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, είναι ένα λαϊκό άθλημα που κάνει τους φιλάθλους να τρελαίνονται όλα τα άλλα αθλήματα έπονται.

 

Καθημερινά λειτουργεί το πανέμορφο γήπεδο 5χ5 της ΕΠΣ, με χαμηλές τιμές για τους αθλούμενους, άλλωστε η ΕΠΣ και ο πρόεδρος προσαρμόστηκαν στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες εξ ου και ο προσιτές τιμές

 

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το γήπεδο της ΕΠΣ είναι προσβάσιμο από την πόλη.

 

Επείγουσα ενίσχυση χρειάζεται ο ΠΥΡΣΟΣ με έναν τερματοφύλακα και αμυντικό χαφ και έναν γκολτσή,  έτσι μόνο θα γίνει η ομάδα ανταγωνιστική.

 

Αυτό το γνωρίζει ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Πάλλης ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

 

Το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στις ομάδες της Ενωσης, διαθέτει ο ΑΓΟ Δήμητρα, όπου έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες που επαιζαν επαγγελματικό ποδόσφαιρο μιλάμε για τους Πουλάκη και Μπαράκη Γιώργο.

 

Κ.Μ

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

 

Συνεχίζουν την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών. Ηδη προχθές Τετάρτη διεξήχθησαν δύο φιλικά παιχνίδια, συγκεκριμένα η ΑΕΠ ηττήθηκε στο γήπεδό της με 4-2 από τα Γρεβενά Αεράτα, ενώ η Δήμητρα που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστεί, κέρδισε στο γήπεδό της την Ασπροκλησιά με 4-2 και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων  Δεσκάτης, η οποία ενέταξε στο ρόστερ τους Αθανασόπουλο, Καττή, Πιτσιδήμο, της Παλιουργίας, του Νεοχωρίου και του Καρπερού. Ενώ την Κυριακή διεξήχθει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη Μηλιάς και Κοκκινιάς Πολυδένδρου ομάδες της Β κατηγορίας.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ