Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Χαιρέτα μου το θείο!

Δεν μας έφταναν οι πανάκριβες διεθνείς δραστηριότητες των Μ.Κ.Ο που φαίνεται ότι οι νάρκες που έβγαζαν στα; πεδία των μαχών του “ελευθέρου” κόσμου, του εξωτερικού όχι μόνο δεν καταστράφηκαν αλλά αποθηκεύτηκαν στο εσωτερικό όπου μετά από χρόνια “οξείδωση” και εκκόλαψη απειλούν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό σύστημα.
Η διασπορά τους έγινε ανεξέλεγκτη και κινδυνεύουν άπαντες “σπορείς” “θεριστάδες” και “άμαχοι”να τις …πατήσουν!
Από πρωίας μέχρι νυκτός δρουν ανεξέλεγκτα και οι “ελεύθεροι σκοπευτές”!
Ένας καταιγισμός πληροφοριών, χρήσιμων και αχρήστων…
ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα προωθούν το φόβο, ενισχύουν την αποδιοργάνωση της κρίσης και της λογικής.
Τι να  πιστέψει και από που να φυλαχτεί ο δυστυχής πολίτης…
Όταν είναι άνεργος, ανασφάλιστος, χωρίς ηλεκτρικό, δίχως θέρμανση και με πεινασμένα τα παιδιά του, τότε το υπερέχον θυμοειδές και επιθυμητικό, τον μετατρέπει σε ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί και να σκορπίσει την καταστροφή παρασέρνοντας στον όλεθρο “δικαίους και αδίκους”.
Παρά την βαθιά και πολύπλευρη κρίση του συστήματος και τον εμφανή κίνδυνο που διατρέχει η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία μας ουδείς νοιάζεται ή συγκινείται.
Ούτε οι πολιτικοί οι οποίοι φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση αυτή, έχουν συνετισθεί ούτε οι πολίτες-παρά την επιφανειακή ψυχραιμία τους- ενώ έχουν ευκαιρίες επιλογής, εκλογής και συμμετοχής ενεργοποιούνται ή δρουν με σύστημα και οργάνωση. 
 Η απόγνωση και η οργή συσσωρεύονται και αποτελούν ένα άριστο υπόστρωμα για να έλθουν στο προσκήνιο οι ιστορικά καταδικασμένες και επικίνδυνες εθνικιστικές, ρατσιστικές ολοκληρωτικές ιδεολογίες, του υπερανθρώπου, της φυλετικής καθαρότητας της τάξης, του κοινωνικού απομονωτισμού, της περιχαράκωσης,του στιγματισμού και της εκδίκησης.
Τα κόμματα τεμαχίζονται….
Αντί να εκδημοκρατισθούν περισσότερο, γίνονται προσωποπαγείς μηχανισμοί κατοχής και νομής της εξουσίας και λαφυραγώγησης του δημόσιου πλούτου.
Οι λεγόμενες “προσωπικότητες” είναι τόσο….μεγάλης εμβέλειας που “ασφυκτιούν” μέσα στα κόμματα που τους ανέδειξαν και αποφασίζουν σε ένα αγώνα επίδειξης “δημοκρατικότητας”, μωροφιλοδοξίας και ανοησίας να δημιουργούν δικά τους κόμματα-αποκόμματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο το υπερτροφικό τους εγώ!
Αφού δεν μπορούν να συνεργαστούν ή να συμβιώσουν μέσα στο κόμμα τους θα μπορέσουν να το κάνουν με το ιδιόκτητο ….κομματάκι τους;
Είναι αυτό προς όφελος των πολιτών ή είναι διαπραγματευτικό χαρτί για καλύτερη θέση στο σύστημα εξουσίας των δημιουργών-ιδιοκτητών;
Ενώ οι περισσότεροι “φύλαρχοι” έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στο εσωτερικό και στο παιχνίδι της αυλής, στη γειτονιά και ευρύτερα διεξάγεται ένα γεωπολιτικό παιχνίδι που συμπαρασύρει χώρες και δημοκρατικά  εκλεγμένες κυβερνήσεις.
Τις διαλύει, τις εξωθεί σε σκληρούς και αιματηρούς εμφυλίους, ανατρέπει με προκλητικότητα και ωμές παρεμβάσεις κυβερνήσεις-συμπαθείς ή όχι σε μας- δεν έχει σημασία αφού τις εξέλεξε η πλειοψηφία των πολιτών της και πάνω στα ερείπιά τους, προσφέρει υποκριτικά βοήθεια  και δανεικά υποδούλωσης και κατάκτησης χωρίς να ξοδέψουν μια σφαίρα ή να χύσουν μια σταγόνα δικό τους αίμα….
Εκείνα που χύνουν πάντοτε αφειδώς και ανέξοδα, μπροστά στα τεράστια κέρδη τους, είναι οι ποταμοί κροκοδείλιων δακρύων.
Ενώ βλέπουμε αδιάφορα κρανοφόρους πολιτοφύλακες να επιβάλλουν τον “νόμο και την τάξη” της αυτοδικίας και της ζούγκλας,  να κατεβάζουν καθεστωτικά σύμβολά ή να περιεργάζονται επιδεικτικά τον πλούτο των  κρατικών αξιωματούχων με την ίδια ελαφρότητα αποδεχόμαστε τον “εμβολιασμό” δια χειρός Αρβανίτου τινός, της “ανάτασης”, της “τιμής” και της “νίκης”!
Αυτό το σύστημα έρχεται….
Αν κάποιοι “τσουβαλιάζουν” τους πάντες και τα πάντα, συνειδητά ή ασυνείδητα ετοιμάζουν καθαρτήριους Καιάδες….
Δεν μπορούμε να πάμε τόσο πίσω σαν κοινωνία ούτε να περιμένουμε λύσεις από διασωθέντες Τυρταίους…
Τα δήθεν στιβαρά υψωμένα αρχαιοελληνικά χέρια, θα μετατραπούν σύντομα σε αποστεωμένα Ρωμαϊκά χέρια δυστυχίας μιας και πρόκειται για πραγματικά χέρια μελλοθανάτων που υμνούν τον Καίσαρά τους και η ιστορία θα αναδειχθεί σε τραγικότερη φάρσα!
Τέτοια που θα ξεπερνά τη φαντασία μας…

Δημήτρης Ψευτογκάς
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών 
Περιφερειακός Συμβουλος ΠΔΜ

ΥΓγραφα:
1. Η προεδρεύουσα στην Ευρώπη εξωτερική μας πολιτική ασχολείται με φλέγοντα ζητήματα: γεωργικές εργασίες….Ελιές και  Δημάρατους…

2. Ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός με τον βραχίονα σε έκταση, τον αγκώνα σε κάμψη και ορθή γωνία  και την παλάμη στραμμένη προς τους απέναντι έλεγε: “έρχομαι σαν φίλος, δέστε το χέρι μου, είμαι άοπλος”
Τους βλέπετε φιλικούς και άοπλους τους δήθεν γνήσιους απογόνους;
3. Συγχαρητήριααααα! ΕΕ και δημοκρατική Δύση για το υψωμένο χέρι που βγάλατε στην Ουκρανία! Σκελετός ντουλάπας made in SS… AΊΜΑ μου μυρίζει…

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ