Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φωτορεπορτάζ: Τις τοπικές κοινότητες Καλαμίτσιου, Μεσολάκκου, Καλοχίου, Αγάπης, Ιτέας, Αγαλαίων, Κέντρου, Νησίου και Σαρακήνας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργιος Δασταμάνης

Τις τοπικές κοινότητες Καλαμίτσιου, Μεσολάκκου, Καλοχίου, Αγάπης, Ιτέας, Αγαλαίων, Κέντρου, Νησίου και Σαρακήνας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργιος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όπου συνάντησε εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις ανάγκες της περιοχής και για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.unnamed unnamed (6) unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)
Στις συναντήσεις που είχε ο κ. Δασταμάνης, μίλησε για τους στόχους και τις προτεραιότητες του σε ότι αφορά στη διοίκηση του Δήμου. Τόνισε συγκεκριμένα ότι βασική αρχή του είναι η ενίσχυση των μελών και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου ο πολίτης να έχει άμεση πρόσβαση στο Δήμο και να μπορούν οι τοπικές κοινότητες να επιλύουν άμεσα τα προβλήματά τους.
Το κλίμα ήταν θερμό και ο κόσμος των τοπικών κοινοτήτων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Γρεβενά-Συμμετέχω Ενεργά, αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.
Οι δημότες με την υποδοχή και την συμμετοχή τους στην συζήτηση επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δημότες και το συνδυασμό του κ. Δασταμάνη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ