Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φωτογραφίες που θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα

Μια φιλική φάλαινa

 

 

 

 

 

Το 2009, ο Marco Queral κατόρθωσε να φωτογραφίσει μια θηλυκή φάλαινα βουτώντας μόλις στα 15 μέτρα βάθος. Κοντά στην Χαβάη. 

Ο αλιγάτορας που έπιασε ελάφι

 Το 2004, μια μυθική εικόνα έκανε το γύρο του ίντερνετ. Στην λίμνη Cross, στη Λουιζιάνα, ένας αλγάτορας συνελήφθη με τον φακό της μηχανής, να ‘χει στα δόντια του ένα ενήλικο ελάφι… 

 Anjana ο χιμπατζής

Ένας χιμπατζής λοιπόν που ζει με τίγρεις στο Ινστιτούτο των “σε εξαιρετικό κίνδυνο” και σπάνιων ειδών, στη Νότια Καρολίνα, στις Η.Π.Α. Στην φωτογραφία, αγκαλιά με μία νεογέννητη λευκή τίγρη, από την… “οικογένειά” της. 

 Το απότομο σκαρφάλωμα

 Τον Σεπτέμβρη του 2010, μια συλλογή φωτογραφιών εμφανίστηκε εκ νέου στο Διαδίκτυο, οι οποίες δείχνουν ένα… -πιθανώς- πρόβατο να προχωρά στο τσιμεντένιο “πρόσωπο” του φράγματος Buffalo Bill, μιας τεράστιας αψίδας που κρατά τον ποταμό Shoshone στο Γουαϊόμινγκ. 

 

Η φωτιά του Εθνικού Δάσους Bitterroot 

To 2000 ήταν μια καταστροφική χρονιά πυρκαγιών στις ΗΠΑ. Στις 6 Αυγούστου, αρκετές εστίες φωτιάς περικύκλωσαν το Εθνικό Δάσος του Bitterroot, κοντά στη Δυτική Μοντάνα. Η φωτογραφία φρίκης, προέρχεται από ‘κει. 

 Έκλειψη πάνω απ’ τη Μπανγκογκ

 Η ηλιακή έκλειψη στις 15 Ιανουαρίου, το 2010, ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια της προηγούμενης χιλιετίας, κάνοντας τον ήλιο να μοιάζει με ουράνιο δαχτυλίδι. Η επόμενη έκλειψη, παρόμοιας διάρκειας, θα γίνει στις 23 Δεκέμβρη του 3043. Θα διαρκέσει 11 λεπτά και 7,8 δευτερόλεπτα. 

 Η γιγάντια αρκούδα

 Αυτή η αρκούδα εκτελέστηκε τον Οκτόβρη του 2001, από τον Ted Winnen κοντά στο Fairbanks της Αλάσκα. Ο Winnen μέτρησε το ζώο στα 3,2 μέτρα μήκος. Το βάρος της υπολογίστηκε στα 545 κιλά. 

 Το “τρύπημα” του Julio Aparicio

 

 

 Το 2010, ο ταυρομάχος Aparicio τρυπήθηκε στο πρόσωπο από έναν ταύρο. Το κέρατο μπήκε από το λαιμό του και βγήκε από το στόμα. Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και χρειάστηκε δύο εγχειρήσεις για να αποφύγει το θάνατο.

 

 Ζώντας στο όριο

Το Δεκέμβρη του 2006, γνωρίσαμε τον πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο. Αυτόν. Το αυτοκίνητο, όπως δείχνει η δεύτερη φωτογραφία, που ακολούθησε την πάνω, σταμάτησε στο χείλος ενός γκρεμού 61 μέτρων…

 

 Τα μπερδεμένα δίδυμα

 

 

 

 Το 2005, η οικογένεια των Kylie και Remi Horder, γέννησαν δύο δίδυμες κυρίες. Λευκή μητέρα, έγχρωμος πατέρας, και η πιθανότητα δύο διδύμων να γεννηθούν με διαφορετικό χρώμα, μία στο ένα εκατομμύριο… Σας το αναλύσαμε εδώ. 

 

 Το τεράστιο γουρούνι

 Τον Μάιο του 2007, ένα υπερμεγέθες γουρούνι που μεγάλωσε σε τοπική φάρμα, σκοτώθηκε από τον εντεκάχρονο Jamison Stone. Έμοιαζε κάπως έτσι…

 

 

 Το ροζ δελφίνι

 

 

 

 Τον Ιούνιο του 2007, φωτογραφίες από ένα ροζ δελφίνι αλμπίνο, τραβήχτηκαν στη λίμνη Calcasieu, στη νοτιοδυτική Λουισιάνα. Είναι μόλις το 14ο που συναντάται στον κόσμο.

 

 Αεροπλάνο χτυπά φορτηγό

 

 

 

Φωτογραφία του Ιουνίου του 1976, από το National Geographic. Τεύχος αφιερωμένο σε σεισμούς. Η φωτογραφία του Robert W. Madden δείχνει ένα αεροπλάνο να πέφτει σε φορτηγό. Εξαιρετικό κλικ..

 

 Η πολική άρκτος που έπαιζε με τα χάσκι

 

 

 

 Το 2006, δόθηκε στη δημοσιότητα μια συλλογή φωτογραφιών μιας λευκής αρκούδας που έπαιζε μιαν αγέλη σκύλων που έσερναν έλκηθρο… 

 

 

 

Ο καρχαρίας που ακολουθούσε τον κωπηλάτη

 

 

 

 

 Τον Σεπτέμβρη του 2005, το περιοδικό Africa Geographic δημοσίευσε ένα άρθρο με τον τίτλο “Shark Detectives”, που εξέταζε τη ζωή των Μεγάλων Λευκών καρχαριών στις ακτές της Νότιας Αφρικής. Στο άρθρο λοιπόν, υπήρχε και αυτή η φωτογραφία. Ενός κυνηγιού. Διαφορετικού. 

 

 

 

 Φίδι που αρπάζει καγκουρό

 

 

 

 

 Το 2005, τα αυστραλιανά μέσα, έδωσαν στην κυκλοφορία μια φωτογραφία ενός τεράστιου πύθωνα, να βγάζει από το νερό ένα, μικρό σε ηλικία, καγκουρό. Το τίμημα του να ζεις στην Αυστραλία. Όλα μπορούν να σε φάνε.

 

 

 

 Η σαύρα Spiderman

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη σαύρα βρίσκεται στην Τανζανία, την Ρουάντα και την Κένυα. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε το 2009, έγινε viral, λόγω της ομοιότητας της με τον Spiderman. 

 

 

 

 Το κατάμαυρο ελαφάκι

 

 

 Το 2010, σπάνιες εικόνες ενός μαύρου, μαύρου όμως, ελαφιού, εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο. Ο φωτογράφος Richard Buquoi κατόρθωσε να το “αιχμαλωτίσει” στο Ώστιν, του Τέξας.

 

http://news.youropia.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ