Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Υπογραφή σύμβασης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»

Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη παρουσία του Εκπροσώπου της Εταιρείας ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΒΕ, η σύμβαση του  έργου με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ».

Είναι το πρώτο έργο για το Δήμο Γρεβενών μέσα από το ΕΣΠΑ τόνισε ο Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης και είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας 8 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» του Ε.Π. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013».

Η προμήθεια έγινε με διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό, προμηθευτής του έργου είναι η εταιρεία ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΒΕ και το ποσό της σύμβασης είναι :375.150,00€ με ΦΠΑ.

Η σύμβαση αφορά: Α) την προμήθεια δύο καινούργιων απορριμματοφόρων για την κάλυψη των αναγκών για αποκομιδή απορριμμάτων.  Τα απορριμματοφόρα είναι πιο μικρά και πιο ευέλικτα και θα χρησιμοποιηθούν μέσα στην Πόλη ώστε τα μεγαλύτερα να βγουν περιφερειακά και η συνολική τιμή τους είναι: 170.000,00€ χωρίς ΦΠΑ, η προθεσμία παράδοσης είναι εβδομήντα πέντε (75) ημέρες. Υπάρχει τόνισε πρόβλεψη για παράδοση σε δέκα (10) ημέρες.

Β) Προμήθεια ενός καινούργιου οχήματος πλύσης κάδων απορριμμάτων του Δήμου Γρεβενών, συνολικής τιμής 135.000,00€ χωρίς ΦΠΑ, το οποίο θα παραδοθεί άμεσα. Το υπάρχον μηχάνημα του Δήμου έχει υποστεί βλάβη. Έχουμε πάρει τη διαβεβαίωση της ανωτέρω εταιρείας να αποκαταστήσει τη βλάβη τόνισε ο Δήμαρχος ώστε να έχουμε και δεύτερο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αίτημα του Δήμου προς την εταιρεία για τη δωρεά GPS προς το Δήμο Γρεβενών. Αποτελούν σημαντικό εργαλείο για τους χειριστές των μηχανημάτων και την ασφάλεια τους, το είχαμε εφαρμόσει με επιτυχία και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση τόνισε. Αίτημα το οποίο ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεσμεύθηκε για την υλοποίησή του.

Τα απορριμματοφόρα και το όχημα πλύσης κάδων αποτελούν αναγκαία προσθήκη στον στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου  τόνισε ο κ. Δήμαρχος λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου απορριμμάτων, του μεγάλου πλήθους των δημοτικών διαμερισμάτων και της μεγάλης έκτασης του νέου διευρυμένου Δήμου Γρεβενών. Με τον τρόπο αυτό θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και θα βελτιωθεί η καθαριότητα με φυσική συνέπεια την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ευχαρίστησε την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου που προχώρησε πολύ γρήγορα τη διαδικασία ένταξης και δημοπράτησης του έργου ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Γρεβενών είναι ο μοναδικός Δήμος που εντάχθηκε στο συγκεκριμένο μέτρο.

Έκανε αναφορά στην  Εταιρεία και τον εκπρόσωπό της για τη συνέπειά της, για την άμεση παράδοση των μηχανημάτων και τη διάθεση από την πλευρά της Εταιρείας να εκπαιδεύσει το προσωπικό του Δήμου. Ευχαρίστησε επίσης και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που δρομολόγησε και ενέταξε το συγκεκριμένο έργο.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ευχήθηκε σε όλες τις Γυναίκες Χρόνια Πολλά.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ