Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ, το πάρκο του Μερά και οι δημοσκοπήσεις

Εργασίες καθαρισμού είδαμε να γίνονται στο πάρκο Μερά, απέναντι από το
Διοικητήριο.
Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο πανέμορφος χώρος πράσινου και αναψυχής που για περίπου δυο χρόνια στερήθηκε από τους κατοίκους της πόλης, σύντομα θα είναι ξανά επισκέψιμος για μικρούς και μεγάλους.

Πληροφορίες που φέρουν τον καθαρισμό των χόρτων στο εν λόγω πάρκο να προήλθε από άμεση και αποτελεσματική αντίδραση της Δημοτικής Αρχής σε «καραμπινάτη» εθελοντική καταδρομική επιχείρηση αποψίλωσης που οργάνωναν μέλη και φίλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, ελέγχονται ως ανακριβείς…Αληθεύει;
Αρκετοί συμπολίτες μας επισκέπτονται για περπάτημα το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην είσοδο της πόλης.
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή στο συγκεκριμένο χώρο να γίνει δενδροφύτευση ώστε όσοι επιλέγουν να απολαμβάνουν εκεί τον περίπατο ή τη γυμναστική τους, να μπορούν να προστατευθούν από τον ήλιο και τη ζέστη.
Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ, παρά τις προσδοκίες κάποιων, αφού στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής για ανάδειξη των οργάνων της Νομαρχιακής Επιτροπής, προσήλθαν να ψηφίσουν στις κάλπες που είχαν στηθεί σε Γρεβενά και Δεσκάτη σχεδόν τετρακόσια μέλη του κινήματος.
Το νούμερο μπορεί να υπολείπεται βέβαια κατά πολύ των παλιών καλών εποχών, τηρουμένων όμως των αναλογιών και των δημοσκοπήσεων, δεν παύει να αποτελεί μια πολύ θετική εικόνα.
Αφού γίνει η επικύρωση των αποτελεσμάτων, τα εννέα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής που εκλέγονται θα συνεδριάσουν και θα εκλέξουν το νέο γραμματέα ο οποίος θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο Θανάση Νούτσο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο 29χρόνος Δημήτρης Πρίντζας και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο Χάρη Χάϊτα.
_ Ο Δ. Πρίντζας που «ζυμώθηκε» πολιτικά κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχοντας εκλεγεί σε θέσεις της νεολαίας του κόμματος, φαίνεται πλέον ως μία σημαντική ελπίδα αναγέννησης του χώρου.
Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο δύσκολο δρόμο που διάλεξε, αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος που απαξίωσαν την πολιτική και οδήγησαν τον κόσμο στα άκρα.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ