Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το παρατημένο κτίριο του ΚΕΓΕ, οι σπατάλες και οι πολιτικές κόντρες των αρχών της πόλης μας

Φως στο τούνελ για την ομάδα του Πυρσού, ήδη χθες Δευτέρα εκπρόσωπος του επιχειρηματία πήρε την σφραγίδα από τα γραφεία της ΕΠΣ και ήδη αναμένονται εξελίξεις.

Σήμερα  Τρίτη ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία μας τόνισε ότι η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στην ΕΠΟ ώστε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αθλητές του στίβου μας ρωτούσαν προχθές για το αν έγινε η δημοπράτηση για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, ακόμη δεν γνωρίσουμε κάτι.

Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Δημοτική Αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει δημοπράτηση του έργου στις 9 Ιουλίου.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε κάτι, ενώ υπήρχαν χρήματα εκταμιευμένα στην περιφερειακή ενότητα για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, δεν υπήρξε όμως ταύτιση απόψεων Περιφερειακής Ενότητας και Δημοτικής Αρχής και αυτό το πληρώνουν οι αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Με λίγα λόγια πληρώνουμε όπως πάντα τις πολιτικές κόντρες των αρχών της πόλης μας.

Πριν λίγα χρόνια όταν ήταν υπουργός αθλητισμού ο ορφανός ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη μας και οι υπεύθυνοι μαλώνανε για το αν τοποθετηθούν έξι λωρίδες ταρτάν ή οκτώ και στο τέλος δεν τοποθετήθηκε καμία.

Την ώρα που η αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών πληρώνει σε ενοίκια 60.000 ευρώ το χρόνο, αρκετά δημόσια κτίρια στην πόλη μας που θα μπορούσαν να στεγάσουν υπηρεσίες όπως αστυνομία, εφορία, ΙΚΑ, ΚΕΓΕ, παλιό νοσοκομείο κ.α παραμένουν αναξιοποίητα.

Το τραγελαφικό επίσης είναι ότι δίπλα στο παρατημένο κτίριο του ΚΕΓΕ υπάρχει ένα μικρό κτιριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται μόνον μία υπάλληλος όπου το σπάταλο κράτος δαπανά για το εν λόγω κτίριο χρήματα για καύσιμα, τηλέφωνα, ρεύμα, νερό αν είναι δυνατόν, μετά κόβονται οι συντάξεις του ΟΓΑ όπου η τρίτη ηλικία δεν έχει χρήματα για την αγορά φαρμάκων.

Εμείς το μόνο που τονίζουμε είναι ότι το σπάταλο κράτος παραμένει και το μόνο που έχει γίνει είναι η καταρράκωση του βιοτικού επιπέδου του Ελληνικού λαού και η φυγή των Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Νίκος Ντινόπουλος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο 17χρονο Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά την ομάδα Αγίων Θεοδώρων δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟ Φελλίου

Δύο γειτονικές ομάδες όπου έχουν ιδιόκτητο γήπεδο όπου σπαταλήθηκαν χρήματα και τώρα διαλύσανε τις ομάδες τους χωρίς λόγο στερώντας την ζωντάνια των χωριών τους, όπως πριν λίγα χρόνια διαλύσανε τις ομάδες Άγιος Γεώργιος, Τρικοκκιά χωρίς λόγο.

Καύσωνας επικρατεί στη χώρα μας και φυσικά στην πόλη μας, ελπίζουμε οι αρχές της πόλης μας να βρουν χώρους για την Τρίτη ηλικία και για τις ευπαθείς ομάδες.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές ο Γρεβενιώτης επιθεωρητής βορείου Ελλάδας Κ. Τσακνάκης με την οικογένεια τους

Η ΕΠΣ Γρεβενών είναι από τις μοναδικές ανα την Ελλάδα που διαθέτει διαιτητές σε όλες τις κατηγορίες , όπως ούπερ λίγκα Θάνος Δημήτρης ο οποίος πιθανόν να γίνει διεθνής , Χαρίσης βοηθός σουπερ λίγκα, Καραλιόλιος διαιτητής Β΄ Εθνικής, Ρίγγος βοηθός Β΄ Εθνικής, Τσέτσιλας Κώστας διαιτητής Γ΄ Εθνικής και υποψήφιος για την Β΄, Πάνος Γ΄ Εθνικής, Φαλτάκας και άλλοι.

Όλα αυτά οφείλονται εν πολλοίς στο Πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο και φυσικά στις ικανότητες των διαιτητών μας.
Κ.Μ

Φως στο τούνελ στην ομάδα του Πυρσού
Θετικά τα μηνύματα για την ομάδα του Πυρσού, χθες Δευτέρα παρουσιάστηκε εκπρόσωπος ομάδας επιχειρηματιών και παρέλαβε την σφραγίδα από τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών. Σε συνομιλία που είχαμε με τον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών ο οποίος έχει καταγωγή από τα Γρεβενά μας τόνισε ότι ο Πυρσός θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αφού πρώτα η πρώην διοίκηση τακτοποιήσει ένα μικρό χρηματικό ποσό που οφείλει στην ΕΠΟ από πέρυσι. Ενθαρρυντικά λοιπόν τα μηνύματα για την αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών, ,ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε μία δυνατή ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο, οι κερκίδες να είναι κατάμεστες από φιλάθλους ώστε να ξεχάσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγο τρόικας και να παρακολουθούμε ποδόσφαιρο ποιότητας.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ