Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το μοναδικό Ελληνικό Εγχειρίδιο Επιβίωσης για την Αγρια Φύση της Πίνδου

Κυκλοφορεί το  μοναδικό Ελληνικό Εγχειρίδιο Επιβίωσης για την  Αγρια Φύση της Πίνδου , απαραίτητο  σε κάθε έναν  που κινείται στα βουνά ,  στον  ορειβάτη , δρομέα , σκιέρ , κυνηγό , ψαρά ,στρατιωτικό , αστυνομικό , πυροσβέστη , διασώστη , φυσιολάτρη , συλλέκτη  κ. α  που χρειάζεται   αποσταγμένες και δοκιμασμένες γνώσεις και λύσεις στην επαφή του με την άγρια φύση της Ελλάδος.

   ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ  ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ  ΠΙΝΔΟΥ

Το εγχειρίδιο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει συμπληρωματικά και να δημιουργήσει γνώσεις κατάλληλες,  για επιβίωση ανθρώπων που βρέθηκαν  στην  Πίνδο, με αναγνώριση και ανάλυση συγκεκριμένων ειδών της χλωρίδας της ορεινής Ελλάδος για τροφή και άλλες χρήσεις,  αλλά και γνώσεις  προσανατολισμού, κατασκευής καταφυγίων, εύρεσης νερού, δημιουργίας κιτ επιβίωσης και τρόπο ανάμματος φωτιάς χωρίς τεχνικά μέσα , στοιχεία πολύ σημαντικά για την επιβίωση.
Τα είδη που αναλύονται είναι άγνωστα στο σύνολό τους στους περισσότερους τουλάχιστον  ανθρώπους. Βρίσκονται δίπλα σας, από το πάρκο της γειτονιάς μέχρι την Πίνδο. Μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα ή για μεγαλύτερο διάστημα τροφή, με απώτερο στόχο να παραμείνετε ασφαλείς και δυνατοί έως επιστρέψετε στην ασφάλεια του πολιτισμού και του σπιτιού σας είτε με τις δικές σας δυνάμεις είτε με την  βοήθεια των ομάδων  διάσωσης.
Τα περισσότερα από τα είδη βρίσκονται και σε άλλες χώρες της γης, γι’αυτό η γνώση τους μπορεί να σας βοηθήσει να τα χρησιμοποιήσετε, εάν βρεθείτε σε έκτακτη ανάγκη στο εξωτερικό.
Τέλος εάν ο στόχος μας είναι να μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εξοπλισμό και προμήθειες, έχοντας μόνο αυτά που μας δίνει  η φύση και το δάσος ειδικότερα και εάν αυτό είναι το ζητούμενο, τότε μπαίνουμε σε  διαδικασία επιβίωσης και το εγχειρίδιο αυτό σας δίνει τις βάσεις να κινηθείτε με ασφάλεια σε αυτό  το ταξίδι.

Προμηθευτείτε το από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της πόλης, του κ Αναγνώστου, του  κ Ζάππα,  της κ Σουζάνας Λίτσας,  του κ Αργυρόπουλου,  από τα κυνηγετικά Δαδαλής και τα  Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών .

 

Αντοχής έκδοση ,μέγεθος 12,6 χ19,4 εκ , 136 σελίδες , 140 έγχρωμες φωτογραφίες & σκίτσα , αδιάβροχο , σκληρό  εξώφυλλο κατάλληλο για χρήση στο πεδίο .  Εξαιρετική εκτύπωση  και ποιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 24620 – 85032  με το κινητό 6977 77 25 42, με το emailoverlandpindos@gmail.com  ή στο Facebook Overland Grevena

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ