Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το δημόσιο χρήμα, τα ΄΄Ανακατωσάρια΄΄ και τα … αυτόγραφα!!!

Αναβολή πήρε η δίκη για τα επεισόδια πριν τέσσερα χρόνια στον αγώνα Πυρσο΄- Βέροιας. Κάποτε όμως πρέπει να διεξαχθεί η εν λόγω δίκη.

Κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο στις 3.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας . Η ομάδα γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου με την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης. Με νίκη η ομάδα του Γ.Σ. έχει πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες του play off.

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε προχθές ο προπονητής του Πυρσού Σωτήρης Μαυροδήμος, για το πρωτάθλημα των παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας, στον αγώνα Αγίου Γεωργίου – Κοζάνης που έληξε με νίκη 3-2 υπέρ του Αγίου Γεωργίου.

Πιθανόν ο Σωτήρης Μαυροδήμος δεν του αρέσει να χάνει και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παναγιώτη Ρίγγο.

Ενώ η ομάδα παλαίμαχων του Αγίου Γεωργίου φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για το πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ο Πυρσός βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Άρη – Λεβαδειακού είναι ο Θάνος Δημήτρης ενώ ο Χαρίσης είναι ένας εκ των βοηθών στον αγώνα Παναθηναϊκού – Κέρκυρα.

Τον αγώνα της Γ Εθνικής ανάμεσα στην Δόξα Κρανούλας – Αναγέννηση Καρδίτσας θα διευθύνει ο Τσέτσιλας Κώστας.

Ο Ανδρέας Καραλιόλιος θα διαιτητεύσει του αγώνα Επανομή – Δόξα Δράμας , ενώ τέταρτος θα είναι ο Πάνου στον αγώνα Κασιόπη – Ζάκυνθος , και τέλος ο Ρίγγος είναι βοηθός διαιτητή στον αγώνα Λάρισας – Παναιτωλικού.

Ποτέ στην ιστορία του ο Σύνδεσμος διαιτητών Γρεβενών δεν είχε τόσους διαιτητές , που αγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες Α ΄, Β΄, Γ΄ΚΑΙ Δ΄Εθνική . Όλα αυτά φυσικά οφείλονται στις ικανότητες των διαιτητών , και χάριν των ικανοτήτων του Προέδρου της ΕΠΣ Γιώργου Κοσματόπουλου.

Δεν συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών , η ιστορική ομάδα του Αρη Μηλιάς. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες από τους παλιούς ποδοσφαιριστές Γιαγκόζογλου και Καλλία Κώστα , η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην μπουτίκ του Ηρακλή βρέθηκε προχθές ο δικός μας Άκης Γεωργίου όπου συνομίλησε με φίλους της ομάδας του και υπέγραψε αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές.

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Πυρσού στα μέχρι τώρα παιχνίδια , ήταν, με διαφορά ο 34 χρόνος, Γιώργος Κουτσομήτρος ο οποίος με τα τέρματα που σημείωσε έδωσε αρκετούς βαθμούς στην ομάδα.

Στην Κοζάνη μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρωτέας , όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης. Ένα γειτονικό ντέρμπι όπου αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί Γρεβενιώτες φίλαθλοι.

Πλησιάζουν οι Απόκριες και όλοι θα θυμάστε τα Ανακωτασάρια, όπου γινότανε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος , τα οποία στο φινάλε δεν προσέφεραν τίποτε στους Γρεβενιώτες. Με τα χρήματα που δόθηκαν τότε από τους τοπικούς φορείς θα μπορούσε να γίνει κάτι στην πόλη μας που θα το θυμόμασταν όλοι.

Τι απέμεινε όμως από τότε; Μόνο η κραιπάλη , η μέθη και τα επεισόδια . Το νοσοκομείο γέμιζε από μικρά παιδιά που ήταν σε κατάσταση μέθης . Επίσης δεν ξεχνάμε τους αναρχικούς που ήταν τότε στο φράγμα του Αισωπού που ήρθαν να διασκεδάσουν στην πόλη μας.

Μια που αναφερθήκαμε στα Ανακατωσάρια , αξίζει να πούμε ότι με τα χρήματα που κατασπαταλήθηκαν θα μπορούσε να δημιουργηθεί ταρτάν στο Δημοτικό γήπεδο, ώστε η νεολαία και οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου να προπονούνται χωρίς προβλήματα. Και να έμεινε κάτι στην πόλη, τι έκαναν οι φορείς τότε…. Τίποτε.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στα ΜΜΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών Κυριάκος Σημαδόπουλος, όπου αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο. Πάντως η θητεία του κ. Σημαδόπουλου κρίνεται θετική παρά τα χίλια προβλήματα λόγω μνημονίου.

Στον ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Γρεβενών νοσηλεύτηκε πριν λίγες μέρες ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς ο Προεστός Δημήτρης, ο οποίος είναι φυλακισμένος στις φυλακές Φελλίου για ανθρωποκτονίες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια για τις μέρες που νοσηλεύτηκε ο εν λόγω κακοποιός στον ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου Γρεβενών.

Σε περίπου είκοσι μέρες θα τοποθετηθεί ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Γρεβενών, ένα όνειρο πολλών ετών για τους ασθενείς του νομού μας, επιτέλους υλοποιείται.

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Την 19 αγωνιστική διανύουμε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου . Τα Αεράτα αναμετρώνται στο γήπεδο της Κνίδης με την πρωτοπόρα Κοζάνη , ο Μακεδονικός Κοζάνης υποδέχεται στο γήπεδο του τον Πυρσό ενώ τα Λευκάδια αγωνίζονται με την Νεοκαισάρεια. Ο Κάστωρας υποδέχεται την Αλεξάνδρεια , και ο Παναργειακός αποχαιρετάει την Δ Εθνική , παίζει με την Νάουσα στο Αργος.

Πυρσός
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τον Μακεδονικό στην Κοζάνη . Ένα δύσκολο παιχνίδι όπου ο Πυρσός θέλει το τρίποντο ώστε να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος, τονίζει συνεχώς στους παίκτες του για την δυσκολία του Κυριακάτικου παιχνιδιού . Παρότι ο Μακεδονικός είναι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο μοναδικός απών θα είναι ο Γιώργος Κουτσομήτρος ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες , σε δηλώσεις του που έκανε στην΄΄ Ε ΄΄ ο αρχηγός της ομάδας των πρασίνων Δημήτρης Γκέτσιος , την Κυριακή το μόνο αποτέλεσμα για μας είναι το τρίποντο , δεν μας ξεγελά η βαθμολογική θέση του Μακεδονικού, αναμένεται όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη.

Γρεβενά Αεράτα
Με την πρωτοπόρο ομάδα της Κοζάνης τίθενται αντιμέτωπα τα Γρεβενά Αεράτα την Κυριακή στο γήπεδο του Πόρου. Στο στρατόπεδο των Αεράτα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα , έτσι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος για θετικό αποτέλεσμα . Σε δηλώσεις στην στήλη μας ο αμυντικός Κώστας Νασιόπουλος τόνισε: σεβόμαστε την Κοζάνη, δεν την φοβόμαστε , όμως θα παλέψουμε για την νίκη και ελπίζουμε να πετύχουμε.

Μπάσκετ Γ Εθνική

Στην Κοζάνη μεταβαίνει την Κυριακή η ομάδα του Πρωτέα όπου θα αντιμετωπίσει τους Διόσκουρους . Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας που θα αγωνιστεί στα ίσα και υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση του αγώνα. Ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Ιωαννίδη που απέχει από την ομάδα λόγω προσωπικού προβλήματος.

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ