Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τον Οκτώβριο το ψηφιακό σήμα στη Δυτική Μακεδονία – Τι λέει επίσημα η Digea

Στις 3 Οκτωβρίου θα έρθει το ψηφιακό σήμα στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με απάντηση της DIGEA στον «Πρωινό Λόγο», γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο αρμόδιος για το θέμα υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί πως σε χθεσινό του ρεπορτάζ ο «Π.Λ.» αναδημοσίευσε τις πληροφορίες κεντρικών μέσων ενημέρωσης που έκαναν λόγο για σύνδεση της περιοχής με την πλατφόρμα της Digea, στις 17 Οκτωβρίου.
Αναλυτικότερα, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το πότε θα συνδεθεί η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στην ψηφιακή πλατφόρμα της DIGEA, η εταιρεία στην απάντησή της στον «Π.Λ.» αναφέρει πως: «Σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα που εκδίδει το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η μετάβαση για την περιοχή σας είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου. Για οποιαδήποτε αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα υπεύθυνο είναι μόνον το ΥΠΟΜΕΔΙ, με το οποίο και θα πρέπει να επικοινωνήσετε για οτιδήποτε σχετικό».

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον «Π.Λ.» ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος, λέγοντας πως η Δυτική Μακεδονία είναι προγραμματισμένο να λάβει το ψηφιακό σήμα τον Οκτώβριο, προσθέτοντας πως θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο. Να σημειώσουμε πως η παύση των αναλογικών εκπομπών τηλεόρασης θα γίνει από τα δύο κέντρα εκπομπής σε Φλώρινα και Καστοριά και αφορά τις περιοχές της Φλώρινας, Αμυνταίου, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.

Το κέντρο εκπομπής της Κέλλης θα καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας καθώς και το κέντρο της Κλεισούρας την ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου Πτολεμαΐδας και Καστοριάς. Οι τηλεθεατές των παραπάνω περιοχών θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ορισμένα απλά βήματα για τη λήψη του ψηφιακού σήματος. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ελέγξουν αν διαθέτουν τηλεοπτικό δέκτη που υποστηρίζει την τεχνολογία mpeg4. Αν όχι, να προμηθευτούν έναν αποκωδικοποιητή, τον οποίο θα συνδέσουν με την υπάρχουσα συσκευή τηλεόρασης ή να προβούν σε αγορά νέας τηλεόρασης σε περίπτωση που το επιθυμούν και τέλος να επανασυντονίσουν τα κανάλια τους στις ψηφιακές συχνότητες.

Βάσω Σάφη / prlogos.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ