Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα ΄΄θα΄΄ της δημοτικής αρχής και οι … πρακτικοί προπονητές

Λάθος της διοίκησης του Πυρσού που δεν φρόντισε να έχουν γιατρό στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού- Κάστωρ, ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά.

Θετική η παρουσία στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού- Κάστωρ 1-0 των δύο αποκτηθέντων ποδοσφαιριστών Σκέντζιου και Καραγκούνη, παρότι είναι πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης έδειξαν θετικά στοιχεία.

Στο γήπεδο με την φόρμα και πάλι βρέθηκε προχθές ο Αστέριος Μπασδέκης καθηγητής φυσική αγωγής. Ο Αστέριος προσέφερε τα μέγιστα στον στίβο στον Νομός μας τροφοδοτώντας με πολλά ταλέντα τον Ελληνικό στίβο.

Αισθητή είναι η απουσία του άλλοτε ποτέ ισχυρού άνδρα Γιαννούλα Γιώργου, πάντως γεγονός είναι τέτοιοι δραστήριοι άνθρωποι χρειάζονται στον τόπο μας.

Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι οι προπονητές των ομάδων τους πρέπει να έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε αν ασκήσουν το επάγγελμα του προπονητή.

Δεν γίνεται με πρακτικές μεθόδους να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή και το κυριότερο ορισμένες ομάδες που διατηρούν ακαδημίες οι προπονητές τους είναι χωρίς τα απαραίτητα διπλώματα και εφόδια.

Διότι δεν παίζουμε με τα μικρά παιδιά τα οποία καλούνται να πάρουν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου από εξειδικευμένους προπονητές και όχι από πρακτικούς προπονητές.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν αγώνες Παμπαίδων, Παγκορασίδων Β΄ κατηγορίας γεννημένα 2000-2001 στο Άργος.

Μπήκαμε στο φθινόπωρο και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα πρωτοβρόχια, οι αθλητές, αθλήτριες των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας θα προπονούνται και πάλι υπο αντίξοες συνθήκες όσο για την τοποθέτηση ταρτάν θα πάρει καιρό ακόμη να τοποθετηθεί παρότι δημοπρατήθηκε.

Από το 2010 η νυν Δημοτική αρχή εξήγγειλε ότι θα τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ. Σε τέσσερις μήνες μπαίνουμε στο 2014 και ακόμη είμαστε στο θα.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών.

Καθημερινά γονείς σπεύδουν στο πανέμορφο συγκρότημα της Ένωσης για εγγραφές των παιδιών τους, εκεί όπου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών θα πάρουν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ΕΠΣ και ο Πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος θα είναι δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές όπως και τα προηγούμενα εννέα χρόνια που λειτουργούν οι ακαδημίες ώστε να μην λείπει τίποτα από τα μικρά παιδιά.

Την επόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του Πυρσού για το Κύπελλο όπου ο Πυρσός θα μεταβεί στην Φιλππιάδα όπου θα αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα.

Μεταγραφή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει διοικητικό στέλεχος των πρασίνων, μέχρι στιγμής όμως δεν βλέπουμε κάτι, ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να υλοποιήσει την υπόσχεση το στέλεχος των πρασίνων.

Το Κάστωρ αντιμετωπίζει το Σάββατο στο γήπεδο Χλόης της Καστοριάς, εκεί λοιπόν ο Λέτσιος Ανδρέας αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Κ.Μ

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών
Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων της ΕΠΣ στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Νεοχώρι και Δήμητρα ανεδείχθησαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθει στο πανέμορφο γήπεδο του Νεοχωρίου. Τα Αεράτα παραχώρησαν ισοπαλία στην φιλόδοξη ομάδα της ΑΕΠ 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι από γκολ, έτσι οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Τέλος ο Άρης Μηλιάς επικράτησε 3-2 του ΑΟ Σειρηνίου.
Κ.Μ
Ικανοποίηση στον Πυρσό

Μία ακόμα φιλική νίκη πέτυχε ο Πυρσός Γρεβενών, ο oπoίος επι¬κράτησε χθες με 1-0, χάρη με γκολ του Δούμα στο 83′, του Κά¬στορα στο ‘’σπίτι’’ τοus. Ο προπονητής του συλλόγου, Ανδρέας Λέτσιος, είχε την ευκαιρία να δο¬κιμάσει όλους τους πάικτες και να βγάλει χρήσιμα συμπερά¬σματα ενόψει της νέας χρονιάς. Για τον Πυρσό Γρεβενών αγωνίστηκαν οι: Αλεξίου, Δούμας, Χαραλαμπίδης, Μπόλος, θεοχαράκης, Ρόβας, Κυριακίδης, Ιωαννίδης Τζερεμές, Γκέτσιος, Kαραγιάννης Χρ.
Το Σάββατο Πυρσός αντιμετωπίζει τον Κάστωρα στην Καστοριά.
Έπαιξαν και οι: Παντέρης, Κωσταρέλας, Βιτορίνο, Τσαρτιώτης, Καραγιάννης Α., Κοσμίδης, Σπανίδης, Χερίδης, Χαμσίογλου, Κα¬ραγκούνης, Σκέντζιος.
Για τον Κάστορα αγωνίστηκαν οι: Κράτσιος, Kαρανάσιος, Μορόζης, Μίνοs, Παπαθανασίου, Μηλιάτης, Ιωαννίδης, Καλύβας, Τζότζης, Μαντζάνας, Αντωνιάδη. Έπαιξαν και οι: Τζημάδης, Τράντζας, Tάσιos, Στόικος, Μαρκόπουλος, Μπακιρτζής.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ