Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σύλλογος εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν. Γρεβενών: Κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα και δεν αντιδράς, περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου, τότε όμως δεν θα έχεις γείτονα για να ζητήσεις βοήθεια”

            Ο Σύλλογος εργαζομένων της ΠΟΕ – ΟΤΑ Γρεβενών, με απόφαση της Γεν. Συνέλευσής του, αποφάσισε μια σειρά κινητοποιήσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

            Σκοπός μας δεν είναι η ταλαιπωρία των δημοτών, αλλά η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

            Στη Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, της από 19-6-2013 της ΕΛΣΤΑΤ, η Δυτική Μακεδονία έχει την δυσάρεστη πρωτιά Πανελλαδικά σε ποσοστά ανεργίας τα οποία αγγίζουν το 32,3%

            Οι απολύσεις – ανθρωποθυσίες που εξήγγειλε η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με τις απολύσεις εξπρές στην Εκπαίδευση, θα έχουν άμεση επίπτωση στην οικονομική και ευρωστία της κοινωνίας των Γρεβενών, καθώς θα πληγεί άμεσα κάθε μορφή επαγγελματικής δραστηριότητας των Γρεβενιωτών συμπολιτών μας, με την μείωση της αγοραστικής ικανότητας του πληθυσμού του Νομού Γρεβενών. Επιπτώσεις απτές και άμεσες στον παραγωγικό, μεταποιητικό, εμπορικό και βιοτεχνικό κλάδο. Επιπτώσεις ανεξέλεγκτες σε ότι αφορά το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο του Νομού μας.  

            Στα Γρεβενά δεν μας περισσεύει πλέον κανείς.

Καλούμε

* Τον απλό Γρεβενιώτη Πολίτη, τους Αγρότες, τους Παραγωγούς,  τους Εμποροβιοτέχνες, τους ιδιοκτήτες καφετεριών – ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, να κατανοήσουν, να δικαιολογήσουν τις κινητοποιήσεις μας και να σταθούν αλληλέγγυοι και αρωγοί στον δίκαιο αγώνα μας. 

* Τις Δημοτικές Αρχές Γρεβενών και Δεσκάτης να συμπαρασταθούν, έμπρακτα, με αποφάσεις των Δ.Σ., κλείσιμο των Δήμων, δημοσιοποίηση των απόψεών τους.

*  Τον Αντιπεριφερειάρχη να πάρει θέση κατά των απολύσεων

* Τον Βουλευτή του Νομού, να αντιταχθεί στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου “καρμανιόλα¨ για τους ΟΤΑ και γενικότερα για το Δημόσιο. 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ