Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνεχίζεται η κατρακύλα της ομάδας του ΠΥΡΣΟΥ – Σοβαρότητα μηδέν από τους διοικούντες που αντιμετωπίζουν τον Πυρσό λες και είναι ομάδα χωριού – Ένας ένας αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός Νομού

Τραγική εμφάνιση και ήττα στο προχθεσινό αγώνα Φιλιππιάδας- Πυρσός 2-1, άλλωστε έχουμε συνηθίσει στις ήττες.

 

Μία ομάδα την οποία οι νυν διοικούντες την έχουν κάνει σάκο του μποξ, ποτέ στην ιστορία του ο Πυρσός δεν είχε τόσο κακή πορεία όπως η φετινή.

 

Όπως μας έλεγε χθες ο  συνάδελφος τοπικού καναλιού και εφημερίδας ο Πυρσός ήταν μία ομάδα τραγέλαφος και ποτέ δεν θυμίζει την παλιά ομάδα, μάλιστα όπως μας τόνισε μια φορά κατέβηκε στην εστία της Φιλιππιάδας όπου σημείωσε το γκολ, από εκεί και πέρα τίποτα.

 

Παρελθόν όπως όλα δείχνουν αποτελεί ο προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης αν και αυτό το διέψευσε ο Πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης, μάλλον ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο, με λίγα λόγια σοβαρότης μηδέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση δεν τον κατέβαλε χρήματα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου του και αποχώρησε, το απόλυτο χάος στην  ιστορική ομάδα των πρασίνων.

 

Ένας ένας επίσης αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός Νομού, χθες αποχώρησε ο Στεργιανός και τις επόμενες ημέρες αποχωρεί και ο Καρράς, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

 

Παρόλα αυτά ο Δημήτρης  Πατσιούρης  τονίζει ότι στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου θα εντάξει στο ρόστερ έξι ποδοσφαιριστές.

 

Πάντως έτσι και αλλιώς ο Πυρσός δεν προλαβαίνει να παραμείνει στην κατηγορία η ψαλίδα έχει ανοίξει με τις ομάδες που προσδοκούν να παραμείνουν στην κατηγορία.

 

Ακόμη μία ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από την ανώτερη ομάδα της Καστοριάς.

 

Παρότι η Καστοριά είναι μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους η ομάδα μας δεν πείθει, άλλωστε το μαρτυρούν τα αποτελέσματα, χάθηκε λοιπόν η περσινή δυναμική της ομάδας μας και ήδη στους φίλαθλους επικρατεί έντονος προβληματισμός όπως και στην διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

 

Αντίθετα στην  ομάδα του γυμναστικού Συλλόγου επικρατεί εφορία, η ομάδα  βόλεϊ γυναικών επιβλήθηκε με 3-1 σετ της αντίστοιχης ομάδας της Πτολεμαΐδας,  όπως νίκες σημείωσαν οι κορασίδες και οι παγκορασίδες με τις αντίστοιχες ομάδες της Πτολεμαΐδας .

 

Δεν είχαμε προχθές πρωτάθλημα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών λόγο ότι τα γήπεδα ήταν σε κακή κατάσταση εξαιτίας της βροχής  και υπήρχε κίνδυνος για την ακεραιότητα των παικτών.

 

Σωστά λοιπόν ο Πρόεδρος  της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος και η διοίκηση ανέβαλαν τα παιχνίδια.

 

Την Τετάρτη  10 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα των Ένωσης οι ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αντιμετωπίζουν στην Καστοριά τις ομώνυμες ομάδες.

 

Όπως όλα δείχνουν τον Ιανουάριο μήνα θα έχουμε Εθνικές εκλογές, λίγο  δύσκολο να εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, έτσι τα κόμματα βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα μέχρι τέλη Δεκεμβρίου πιθανόν να έχουμε και τα ονόματα  των υποψήφιων βουλευτών από τα κόμματα στον Νομό μας.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Συνεχίζεται η κατρακύλα της ομάδας των πρασίνων, έτσι προχθές γνώρισε ακόμη μία ήττα αυτή την φορά στην Φιλιππιάδα από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-1. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν σε ακόμη ένα παιχνίδι, ανοργάνωτοι, απροπόνητοι, μία ομάδα διαλυμένη  ασορτί με την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρελθόν επίσης αποτελεί ο  προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης αν και ο Πρόεδρος  Δημήτρης Πατσιούρης το διαψεύδει το ίδιο  και οι ξένοι ποδοσφαιριστές που χουν ήδη αποχωρήσει, άλλωστε αντιμετώπιζαν  προβλήματα επιβίωσης. Ο μοναδικός που απέμεινε είναι ο Καρράς ο ποίος τις επόμενες ημέρες αποχωρεί. Στον αντίποδα σε δηλώσεις που μας έκανε ο Πρόεδρος Δημήτρης Παστσιούρης μας τόνισε ότι θα πραγματοποιήσει έξι μεταγραφές, τώρα που θα τις κάνει ουδείς γνωρίζει, μάλλον θα είναι λόγια του αέρα, άλλωστε η ομάδα παραμένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και ήδη έχει χάσει το τρένο παραμονής στην κατηγορία με τις ομάδες που έρχονται να αγωνιστούν στο ΔΑΚ να κάνουν υγιεινό περίπατο και να περνάνε εύκολα απογεύματα. Μάλλον ο κ. Πατσιούρης επιμένει στο δόγμα να δημιουργήσει ομάδα από παίκτες της περιοχής, είμαστε επίσης η μοναδική ομάδα που άλλαξε μέχρι στιγμής τέσσερις προπονητές και έπεται συνέχεια. Σοβαρότητα μηδέν από τους διοικούντες που αντιμετωπίζουν τον Πυρσό λες και είναι ομάδα χωριού, περιμένουνε να δούμε μέχρι που θα φτάσουν, μάλλον μας περιμένουν πολλά επεισόδια ακόμη η ιστορία όμως  θα γράφει τους νυν διοικούντες με μελανά χρώματα αλλά ποιος νοιάζεται γι΄ αυτά .

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ