Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Συναγερμός» στις ασφάλειες ΙΧ. Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν να χάσουν λεφτά

Αναστάτωση στον πολύπαθο χώρο των ασφαλειών αυτοκινήτου προκάλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε την Παρασκευή διοικητικά μέτρα κατά ασφαλιστικής εταιρείας με δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Η απόφαση, η εταιρεία, οι συνέπειες

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.nextdeal.gr, η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε διοικητικά μέτρα κατά της εταιρείας «Διεθνής Ένωση». Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης, οι μέτοχοι της εταιρείας καλούνται να καλύψουν άμεσα –μέχρι τις 15 Ιουλίου- αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6,42 εκατομμυρίων ευρώ. Το κείμενο της απόφασης είναι ιδιαίτερα αυστηρό καθώς μέχρι να καλυφθεί η αύξηση η εταιρεία, όπως αναφέρει η απόφαση- πρέπει να αναστείλει τις ασφαλιστικές εργασίες για όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται. Δηλαδή, απαγορεύεται να εκδώσει νέα συμβόλαια, να ανανεώσει ασφαλιστικές καλύψεις ή να προχωρήσει σε πρόσθετες τροποποιητικές πράξεις επί των ήδη υφιστάμενων συμβολαίων.

Το ποιο θα είναι το μέλλον της εταιρείας θα φανεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Η Διεθνής Ένωσις, δραστηριοποιείται εκτός από την ασφάλιση αυτοκινήτου και στους υπόλοιπους κλάδους όπως είναι η ασφάλιση κατοικίας, επιχειρήσεων, σκαφών κλπ.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία της επιχείρησης, οι οδηγοί θα καλυφθούν για έναν μήνα από το ταμείο. Το τελευταίο λουκέτο που είχε μπει στην αγορά ήταν αυτό της Evimaτον περασμένο Φεβρουάριο και τότε είχαν μείνει στον αέρα περίπου 270.000 οδηγοί.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ