Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Γεώργιου Δασταμάνη με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ.Γεώργιος Δασταμάνης μετέβη την Τετάρτη 7 Μαρτίου στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου για το πρόβλημα της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Στην συνάντηση μετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής, Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, οι Αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης και Καστοριάς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, η Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονία και οι Πρόεδρο των Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναλυτική ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Δυτική Μακεδονία που πλήττεται περισσότερο από ποτέ, αφού πέραν των δυσκολιών που αντιμετωπίζει από την οικονομική κρίση, την ανεργία και την υπέρμετρη φορολογία πρέπει να ανταπεξέλθει και στις αυξημένες απαιτήσεις για θέρμανση σε έναν από τους πιο δύσκολους χειμώνες των τελευταίων ετών.

Ο Περιφερειάρχης κ. Δακής κατέθεσε πρόταση για τη θέση της περιφέρειας σχετικά με την τιμολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης αντίστοιχης με αυτή του ναυτιλιακού πετρελαίου αλλά και την επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με την οποία παρουσιάζονται οι ιδιαιτερότητες της περιφέρειάς μας σχετικά με τις κλιματολογικές συνθήκες που αντιμετωπίζει οι οποίες είναι περισσότερο δυσμενείς σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Δασταμάνης τόνισε από την πλευρά του την ανάγκη άμεσης λήψης απόφασης για την τιμολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης αντίστοιχης με αυτή του ναυτιλιακού πετρελαίου. Επίσης, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή μας λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και ζήτησε τη συνδρομή του υπουργείου για την αντιμετώπισή των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν. Τέλος τέθηκε στον κ. Κουκουλόπουλο το ζήτημα της δυνατότητας στις περιφερειακές ενότητες να προσλαμβάνουν χειριστές μηχανημάτων αποχιονισμού με σύμβαση.

Ο κ. Οικονόμου, αναγνώρισε την κατάσταση της περιοχής μας και τόνισε ότι θα εξετάσει τις προτάσεις που του τέθηκαν, ώστε να δίνεται ξανά το «επίδομα θέρμανσης» με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια. Σύντομα θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση ώστε να καθοριστεί ο τρόπος που θα επιτευχθεί η ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ