Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση Ε.Σημανδράκου με το Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών

Τα προβλήματα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γρεβενών βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Σημανδράκου με τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νικόλαο Μασμανίδη.

Εκπροσωπώντας το ιατρικό προσωπικό και τους εργαζόμενους ο κ. Μασμανίδης μετέφερε τον προβληματισμό του για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι κρούοντας για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πέραν της συνολικής κεντρικής πολιτικής για την Υγεία, που προκαλεί δυσλειτουργίες στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας, οι πρόσφατες περιπέτειες του Νοσοκομείου με το θέμα της Διοίκησης και η καθυστέρηση της τοποθέτησης νέου Διοικητή δυσχεραίνουν περαιτέρω τη λειτουργία του ιδρύματος.

Ο κ. Σημανδράκος ζήτησε αναλυτικές πληροφορίες και στοιχεία για τη λειτουργία του Νοσοκομείου μεταφέροντας στον κ. Μασμανίδη την ξεκάθαρη πρόθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής για αμέριστη υποστήριξη του Νοσοκομείου.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών η βιωσιμότητα του Νοσοκομείου αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας και πέραν αυτού, θα ασκηθεί κάθε είδους πίεση προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη του ιδρύματος καθώς και η βελτίωση των συνθηκών για τους ασθενείς και το προσωπικό.

Κλείνοντας ζήτησε από τον κ. Μασμανίδη να υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ Νοσοκομείου και Περιφερειας Δ.Μακεδονίας ενω άμεσα θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις ο Περιφειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης και ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειαρχης Υγείας κ. Σταύρος Γιαννακίδης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ